Markus Blom

Chief Commercial Officer, Turku

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 40 572 3959

Sähköposti: [email protected]

Praktiikat

Vastaan Lexian kasvun edistämisestä sekä operatiivisesta johtamisesta. Lisäksi toimin tiiminvetäjänä myynnistä, markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaspalvelusta vastaavalle tiimille.

Olen toiminut pitkään erityyppisissä myynnin- ja asiakaskokemuksen kehittämisen johtotehtävissä. Olen hyvin yrittäjähenkinen ja suhtaudun työhöni intohimoisesti. Vahvuuteni on ehdottomasti laajat verkostot, liiketoiminnallinen kokemus useista eri toimialoista, kyky kuunnella asiakasta ja löytää asioihin ratkaisu.

Meidän lexialaisten missiona on olla toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja tuoda mitattavaa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Muotoilemme palvelumme aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden mukaan, joko yksittäisiin projekteihin soveltuvaksi tai tarjoamme yritysjuridiikan suunnitelmallisena, jatkuvana liiketoiminnan tukena Suomessa ja tarvittaessa myös kansainvälisesti.

Mikäli haluatte yrityksellenne parhaimman juridisen asiakaskokemuksen sekä luotettavavimman kumppanin, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

Back to Top