Esko Tamminen

Senior Advisor, Turku

Yhteystiedot

Puh: +358 10 4244 226

Gsm: +358 40 506 0062

Sähköposti: esko.tamminen@lexia.fi

Praktiikat

Asuminen, Rakentaminen ja ympäristöoikeus

Kuulun rakentaminen, asuminen ja ympäristö -tiimiin, eli olen erikoistunut rakentamiseen, kiinteistöihin ja asumiseen liittyvään juridiikkaan. Olen yli 20 vuotta kestäneen asianajourani ajan keskittynyt pelkästään näiden alojen sopimus- ja riitatoimeksiantojen hoitamiseen.

Erikoistuminen on ollut luontevaa siksi, että olen juristin koulutukseni lisäksi myös rakennusinsinööri. Työskentelinkin työurani ensimmäiset 25 vuotta rakennusliikkeissä eri tehtävissä, muun muassa vastaavana työnjohtajana, työpäällikkönä ja toimitusjohtajana.

Rakennusalan koulutuksen ja työkokemuksen antama erityisosaaminen itse rakentamisesta on antanut minulle parhaat valmiudet asioida rakennusalalla toimivien asiakkaiden ja asiantuntijoiden kanssa, koska pystyn osallistumaan neuvotteluihin yhtenä tasavertaisena rakennusalan osaajana. Olen vuosien mittaan oppinut tuntemaan laajan asiantuntijajoukon ja pystyn valitsemaan asiakkaitteni tarpeiden kannalta parhaat mahdolliset asiantuntijat.

Olen lisäksi lähes koko työurani ajan toiminut asunto-osakeyhtiöiden hallinnossa, tehnyt asunto-osakeyhtiöille paljon lausuntoja sekä hoitanut yhtiöihin liittyviä riita-asioita.

Back to Top