Anna Hietala

Senior Associate, Turku

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 50 592 8467

Sähköposti: anna.hietala@lexia.fi

Praktiikat

Sopimusoikeus, Projektijuridiikka, Energia- ja Kansainväliset projektit, Export Compliance, Tietosuoja

Työskentelen Lexian corporate advisory -praktiikassa ja hoidan useiden minulle nimettyjen asiakkaiden juridiikkaa kokonaisvaltaisesti jatkuvan lakituen palvelumallilla.

Olen liiketoimintalähtöinen, käytännöllinen ja monipuolinen juristi, joka pystyy neuvomaan asiakkaita monenlaisissa liiketoimintasopimuksissa. Olen kotonani haastavissa kotimaisissa ja kansainvälisissä neuvotteluissa ja minulla on pitkä kokemus myynti- ja osto-organisaatioiden tukemisessa. Olen erikoistunut teollisuusyritysten juridisiin tarpeisiin ja vaativaan projektijuridiikkaan. Erityisosaamisalueenani on energia-ala. Minulla on kokemusta sekä perinteisiin että vaihtoehtoisiin energianlähteisiin liittyvistä hankkeista.

Ennen Lexialle tuloa toimin Wärtsilä Finland Oy:ssä juristina useita vuosia. Minulla on monipuolista kokemusta teollisuuden liiketoiminnan eri vaiheisiin liittyvistä operatiivisista ja kaupallisista sopimuksista mm. IPR:n, tuotekehitykseen, yhteistyöhön, ostoon, lisensointiin, valmistukseen, myyntiin ja palveluiden tuottamiseen liittyvistä sopimuksista. Näiden lisäksi olen ehtinyt tutustumaan hyvinkin perusteellisesti Export Compliance -sääntelyyn sekä GDPR-liitännäisiin asioihin.

Olen mukana toteuttamassa Lexian kumppanuusmalleja, joissa työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa luodaksemme asiakkaan liiketoiminnalle lisäarvoa. Ymmärrän liiketoiminnan päätöksentekoa ja tarvetta pragmaattisuuteen. Mielestäni käytännöllisten ja toimivien ratkaisujen löytäminen onkin juristin tärkein ominaisuus ja takaavat todellisen mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme parhaan ratkaisun löytämisessä.

Back to Top