Aleksi Lundén

Asianajaja, Senior Commercial Manager, Turku

Yhteystiedot

Puh: +358 10 4244 215

Gsm: +358 40 512 5424

Sähköposti: aleksi.lunden@lexia.fi

Praktiikat

Asuminen, Rakentaminen ja ympäristöoikeus, Sopimusoikeus

Toimin laaja-alaisesti kiinteistökehittämiseen ja rakentamiseen liittyvien juridisten kysymysten parissa, jonka lisäksi avustan asiakkaitamme yleiseen yritys- ja sopimusoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Juridiikan ohella vastuulleni kuuluvat erilaiset liiketoiminnan kehityshankkeet. Lisäksi olen mukana toteuttamassa uusia palveluita kuten Lexian kumppanuusmallia.

 

Käytännönläheinen lähestymistapa yhdistettynä ratkaisuorientoituneeseen ajattelutapaan takaavat todellisen mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme parhaan ratkaisun löytämisessä. Olen innovatiivinen sekä liiketoimintalähtöinen juristi ja omaan hyvät projektinhallintataidot. Minulla on aito palo kehittää asiakkaiden kanssa heidän toimintaa ja toimintaympäristöä. Tämän lisäksi luennointi on yksi ammatillisista intohimoistani ja käyn paljon kouluttamassa erilaisissa tilaisuuksissa.

 

Toimin juridiikasta päävastuullisena henkilönä Ympäristöministeriön tilauksesta toteutettavassa Lakiklinikka-hankkeessa. Hankkeen tarkoituksena on kerätä tietoa digitalisaatiota hankaloittavasta säädösympäristöstä ja edistää tällä tavalla kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatiota. Lisää hankkeesta täältä >>

Back to Top