Haemme teknologia- ja media-alan juristia sekä ICT-juristia Helsinkiin

01.06.2018

Haemme talousjohtajaa Helsinkiin - Lexia

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Haemme teknologia- ja media-alan juristia sekä ICT-juristia Helsinkiin

 

Sinulla on intohimoa asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Oivallat asiakasnäkökulman ja kuinka liike-elämän tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen. Pääset meillä hoitamaan asiakkaidemme kotimaisia ja kansainvälisiä toimeksiantoja.

 

Teknologia- ja media-alan juristina olet jo rakentanut osaamista kotimaisiin ja kansainvälisiin teknologia- ja media-alan sopimuksiin. Olet 2-5 vuoden työurasi aikana hoitanut erilaajuisia sopimuskokonaisuuksia yhtiön lakimiehenä tai asianajotehtävissä. Sinulla on näkemystä sekä kiinnostusta myös IPR- ja tietosuoja-asioihin sekä digitaaliseen liiketoimintaan laajemminkin. Myös kokemus sisältöliiketoiminnan (esim. musiikki ja pelit) eri osa-alueilta on eduksi.

 

Hankinta- ja ICT-juristina olet jo rakentanut osaamista kotimaisiin ja kansainvälisiin sopimuksiin. Olet 2-5 vuoden työurasi aikana hoitanut erilaajuisia sopimuskokonaisuuksia yhtiön lakimiehenä tai asianajotehtävissä ja sinulla on kokemusta sekä ICT-sopimusten neuvotteluista että draftauksesta. Omaat kaupallista näkemystä ja olet kunnianhimoinen asiakassuhteiden rakentaja. In house legal tausta antaa hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen.

 

Teemme Lexiassa huippulaatua hyvällä meiningillä; jos omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen. Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Jyrki Hämäläinen, puh.+358 400 467 792, jyrki.hamalainen@inhunt.fi.

 

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 11.6.2018 mennessä osoitteella www.inhunt.fi.

Back to Top