SSR Group ja Lexia Asianajotoimisto yhteistyöhön

06.07.2017

Rakennusyhtiö SSR Group Oy ja Lexia Asianajotoimisto ovat aloittaneet yhteistyön. Kesäkuussa solmitun strategisen kumppanuuden myötä Lexia tarjoaa SSR Groupille jatkuvaa lainopillista asiantuntija-apua ja tukea muun muassa sopimusten läpikäynnissä, hallinnollisissa kysymyksissä sekä päivittäisissä lakiasioissa.

 

– SSR Group on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja kasvun myötä kehitämme toimintakulttuuriamme vastaamaan yhtiön kokoluokkaa. Yhteistyö Lexian kanssa tukee liiketoimintaamme ja tuo lisää ammattimaisuutta muun muassa sopimustyöhön. Kun sopimukset ovat selkeät, yhteistyö asiakkaiden kanssa sujuu entistä helpommin niin neuvottelujen alussa kuin kohteiden valmistuessa, kertoo SSR Groupin toimitusjohtajana elokuussa aloittava Arto Kukkonen.

 

Lexian erityisasiantuntemukseen kuuluu muun ohessa rakennus- ja kiinteistöjuridiikka. Sopimusten laatimisen ja tarkistamisen lisäksi Lexia varmistaa SSR Groupin kasvua rahoitus- ja yritysjärjestelyissä ja toimii johdon ja hallituksen tukena hallinnon kehittämisessä.

 

– Vahvuuksiamme ovat toimialaosaaminen ja liiketoimintalähtöinen ajattelu. Yksittäisten toimeksiantojen sijaan tuemme SSR Groupin liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Autamme yhtiötä myös ennakoimaan toimialaan liittyvää lainsäädäntöä ja toimialan kehitystä sekä vahvistamme liiketoimintaa pitkäjänteisesti yhdessä johdon kanssa, kertoo Lexian Partner Peter Jaari.

 

Kumppanuussopimuksen myötä Lexia tarjoaa jatkuvaa juridista tukea myös SSR Groupin kahdeksalle alueyhtiölle ympäri Suomea.

 

Lisätiedot:

Peter Jaari, Partner, puh: +358 50 308 4125, peter.jaari@lexia.fi

Back to Top