Sami Rintala nimitetty osakkaaksi – Lexian kyky palvella asiakkaitaan digitalisaation muutoksessa vahvistuu

05.02.2016

Sami Rintala on kutsuttu Lexian osakkaaksi 1.2.2016 alkaen. Vuodesta 2014 Lexiassa työskennellyt Sami on yksi Suomen johtavista ICT- ja ulkoistuslakimiehistä ja omaa laajaa kokemusta kotimaisista ja globaaleista hankkeista. Samin osakkuus vahvistaa Lexian strategiaa yhdistää juridinen huippuosaaminen syvälliseen digitaaliseen liiketoimintaymmärrykseen.  

Sami on johtanut Lexian ICT ja ulkoistukset -praktiikkaa Counselina vuodesta 2015. Hänen vahvoihin osaamisalueisiinsa kuuluvat myös immateriaalioikeudet, tietosuoja ja media-alan juridiikka. Ennen Lexiaa Sami vastasi globaalisti Nokian Information Capability Management sekä Indirect Sourcing -yksiköiden lakiasioista. Nokia-vuosina syntyi syvällinen ymmärrys kansainvälisten IT- ja hankintayksiköiden toimintojen liikkeenjohtamisesta.

”Lexialla on vahvaa osaamista digitalisaation tuomista juridisista muutoksista asiakkaiden yritystoimintaan. Asiakkaamme arvostavat sitä, että emme laadi pelkästään sopimusehtoja vaan neuvomme keskittymään asioihin, joilla on todellista merkitystä liiketoiminnalle. Asiakastarpeiden syvempi ymmärrys, asiakkaan kannalta parhaan mahdollisen kaupallisen ratkaisun löytäminen ja uusien näkökulmien avaaminen onnistuu vain kokemuksen ja liiketoimintakeskeisen ajattelutavan myötä”, Sami korostaa.

“Kilpailu todellisista osaajista ja hyvistä tyypeistä on toimialallamme kovaa. Nykyajan liikejuridiikka on tiimityöskentelyä asiakkaan menestyksen saavuttamiseksi, ja tässä tehtävässä Sami on onnistunut poikkeuksellisen hyvin. Asiakastarpeiden syvempi ymmärrys korostuu varsinkin nyt, kun digitalisuus ravistelee kaikkia toimialoja ja liiketoiminta-alueita. Samin huippuosaaminen yhdistettynä tinkimättömään palveluasenteeseen näkyy asiakkaiden ja kollegoiden jatkuvana positiivisena palautteena”, Lexian toimitusjohtaja, asianajaja Mikko Räsänen summaa.

Back to Top