Saku Knuuti nimitetty Senior Associateksi – Lexia vahvistaa laajojen riita- ja rikosasioiden osaamista

25.02.2020

Asianajaja Saku Knuuti

Riita- ja rikosasioihin sekä yhtiöoikeuteen erikoistunut asianajaja Saku Knuuti on nimitetty Senior Associateksi 1.1.2020 alkaen. Saku on mukana kehittämässä Lexian riita- ja rikosasioiden oikeudenkäyntiosaamista.

Saku Knuuti aloitti Lexian riitojen ratkaisu -tiimissä tammikuussa. Aikaisemmin muissa asianajo- ja lakitoimistoissa merkittävistä riita- ja rikosjutuista vastannut Saku on innoissaan päästessään kehittämään laajan ja monipuolisen asiakaskunnan asioita.

”Minulla on palava halu kehittyä työssäni edelleen, ja siihen tuntui olevan parhaat mahdollisuudet Lexiassa. Täällä työkavereinani on useita kokeneita kollegoita, joten tämä on minulle hieno mahdollisuus oppia lisää. Täydennän myös hyvin tiimiä omalla rikosoikeudellisella osaamisellani”, Saku sanoo.  

Riidat ja konfliktit ovat liike-elämässä arkipäivää. Usein erimielisyyksille löytyy ratkaisu, mutta joskus se ei onnistu ilman ulkopuolista apua. Yrityksen liiketoiminnan tunteva ja pelisilmän omaava asianaja on avainasemassa konfliktien ratkaisussa.

”Saku on aiemmin hoitanut todella laajoja oikeudenkäyntejä ja tuo nyt kaiken näissä jutuissa kertyneen osaamisen asiakkaidemme käyttöön. Hänen osaamisensa avulla pystymme jatkossa hoitamaan vielä paremmin laajoja riita-asioita sekä rikosjuttuja kaikkien osapuolten näkökulmasta”, toteaa riitojen ratkaisu -praktiikan vetäjä Kenneth Svartström

Riitojen ratkaisun asiantuntijamme auttavat asiakasta kaikissa liiketoimintaa liittyvissä riidoissa. Työ aloitetaan konfliktidiagnoosilla ja strategia valitaan päämiehen tavoitteiden perusteella pyrkien aina tehokkaaseen ratkaisuun. Tavoitteena on minimoida konfliktin vaikutukset liiketoimintaan, asiakassuhteisiin, työympäristöön ja henkilökohtaiseen elämään.

”Otteeni työhön on hyvin asiakaslähtöinen, joten siksikin Lexiaan oli helppo tulla”, Saku toteaa.


Lisätiedot:

Kenneth Svartström, puh. +358 50 336 0082, kenneth.svartstrom@lexia.fi

Back to Top