Saara Ryhtä nimitetty Counseliksi – Lexia vahvistaa Teknologia ja Media -tiimiään

04.04.2016

Saara Ryhtä on nimitetty Lexian Counseliksi ICT ja ulkoistukset -praktiikkaan. Saara tuo tullessaan vahvaa liiketoimintaosaamista ja asiakaslähtöisyyttä.

Saara on mittavan yritysuransa aikana neuvotellut satoja IT-sopimuksia ja ollut mukana kymmenissä ulkoistushankkeista. IT-juridiikan lisäksi hänellä on laajaa osaamista liike- ja yritysjuridiikan eri alueilta. Saaran erikoisosaamisalueisiin kuuluvat haastavien sopimusneuvotteluiden ja immateriaalioikeuksien lisäksi ICT-palveluiden kaupallistaminen ja tuotteistaminen. Saara on viimeksi työskennellyt yli kymmenen vuotta lakiasianajohtajana Fujitsu Finland Oy:ssa, jossa hän toimi myös johtoryhmän jäsenenä.

Pitkän yrityskokemuksensa ansiosta Saaralla on syvällistä osaamista juridiikan huomioimisesta osana liiketoimintastrategiaa ja siitä, kuinka sopimuksilla tuotetaan kilpailuetua yrityksille ja niiden asiakkaille. Saaralla on myös vahvaa kokemusta siitä, miten juridiikka otetaan osaksi yrityksen arvoketjua.

Digitalisaatio sekä asiakkaidemme muuttuvat liiketoimintaympäristöt ja uudet liiketoimintamallit edellyttävät meiltä jatkossa yhä enemmän ICT-, tietosuoja- ja immateriaalioikeuksiin sekä liiketoimintaan liittyvää syvällistä osaamista. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä toivottaessamme Saaran tervetulleeksi Lexiaan.

Lisätietoja:
Sami Rintala, Partner, ICT ja ulkoistukset -praktiikan johtaja, puh. 050 487 2031

Back to Top