Jatkuva palvelu

Jatkuvassa palvelussa pääsemme yhteistyössä syvemmälle kuin toimeksiantopohjaisissa toimeksiannoissa. Yrityksellesi nimetään asiakasvastaava, joka on yrityksesi liiketoimintaan ja tavoitteisiin perehtynyt lakimiestyökaverisi. Hän vastaa siitä, että saatte eri tilanteissa juuri teille parhaiten sopivaa tukea ja neuvontaa. Ennakoivalla otteella tuemme yrityksesi tavoitteiden saavuttamista sekä riskien minimoimista.

Yhdessä oman asiakasvastaavan kanssa teette kestoltaan ja sisällöltään kulloisiakin tarpeitanne vastaavan palvelusuunnitelman, jolle sovimme etukäteen kiinteän kuukausihinnan. Jatkuva palvelu on sinulle helppoa ja kustannuksiltaan ennakoitavaa. Voit rauhassa keskittyä liiketoimintaasi, kun me turvaamme selustan ja hoidamme juridiikan.

Tilanteet voivat muuttua yllättäen ja siksi jatkuvaan palveluun sisältyy resurssia myös ennalta arvaamattomien tilanteiden varalle. Lisäksi muutamme palvelusuunnitelmaa tarvittaessa. Joustamme ja mukaudumme yrityksesi tarpeiden mukaan.

Asiakasvastaava kokoaa kunkin tehtävän ympärille juuri oikeat lexialaiset. Käytössäsi ovat kaikki Lexian yli 70 asiantuntijaa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia asiantuntijoiden osaamisesta, johtamisesta tai perehdyttämisestä yrityksenne liiketoimintaan. Näin säästät aikaa ja vaivaa.

Käytämme aikaa yrityksesi vision ja strategian ymmärtämiseen. Kun tiedämme mihin olette menossa, voimme ennakoivasti nostaa esille huomiota vaativia seikkoja matkan varrelta, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen.

Raportoimme sovituin väliajoin tehdyistä ja tulevista asioista. Teemme aktiivisesti ehdotuksia siitä, miten laki- ja sopimusasioista kehitetään yrityksellesi keskeinen menestystekijä. Läpinäkyvyys mahdollistaa vaivattoman raportoinnin eteenpäin esimerkiksi yrityksesi hallitukselle. Onnistut avullamme.

Back to Top