Fintech

Fintech ja virtuaalinen alustatalous haastavat perinteisiä, vahvasti säädeltyjä toimintatapoja, lakeja ja viranomaiskäytäntöjä. Olemme mukana muutoksen eturintamassa – sinun eduksesi.

Onko fintech uusi normaali? DeVere Groupin julkaiseman tutkimuksen mukaan jo noin 55% kaikista maailman finanssipalvelujen käyttäjistä hyödyntää fintech-palveluja. Vaikka fintech on jo valtavirtaa ja se tarjoaa käyttäjille ennenkuulumatonta helppoutta perinteisiin palvelumalleihin verrattuna, fintech bisneksenä vaatii edelleen erityisasiantuntemusta niin liiketoimintaa harjoittavilta kuin heidän neuvonantajiltaan.

Uskomme, että oikeanlainen juridinen tuki fintech-liiketoiminnassa, joko teknologian tuottajina tai hyödyntäjinä, edellyttää juristilta erityistä osaamisprofiilia ja oikeanlaista ajattelumallia. Siksi olemme valinneet tiimiimme eri taustaisia osaajia, jotka hallitsevat liiketoimintalähtöisen ajattelun, ja joille uudet teknologiat, innovaatiot ja palvelukehityksen koko kaari ovat tulleet tutuksi vuosien varrelta. Kun siihen yhdistetään vankkumaton ja ennakoiva finanssiregulaation asiantuntemus, ollaan asian ytimessä.


Olemme valinneet digitalisaation myös Lexian omaksi strategiaksi, minkä johdosta satsaamme sen hyödyntämiseen ja edelläkävijyyteen myös itse. Kanssamme saat asiantuntevaa ja mutkatonta palvelua yhdeltä alan parhaimmista praktiikoista.

Palvelumme

  • Kokonaisvaltainen juridinen tuki päivittäisessä liiketoiminnassa tai isommissa hankkeissa asiakkaan valinnan ja tarpeen mukaan
  • Finanssialan toimilupa-asiat
  • Finanssialan regulaatioon liittyvät kysymykset
  • Compliance-palvelut

Tiimimme


Katariina Pesonen, Riikka Simola, Hanna Huttunen, Mikko Koskinen, Ville Välimaa, Emilia Lostedt, Oili Palsila ja Jesse Kinnaslampi.

Back to Top