Olli Kiuru nimitettiin kansainvälisen Meritas-verkoston hallitukseen ja jäsenkomiteaan – uusille ideoille on kysyntää kansainvälisessä verkostossa

11.07.2018

Olli Kiuru nimitettiin kansainvälisen Meritas-verkoston hallitukseen ja jäsenkomiteaan - Lexia

Riippumattomien, täyden palvelun asianajotoimistojen kansainvälinen yhteistyöverkosto Meritas on nimittänyt Olli Kiurun hallitukseensa. Samalla hänet valittiin myös uusien jäsenten hankinnasta vastaavaan jäsenkomiteaan.  

 

Meritaksen toukokuisessa vuosikonferenssissa Lexian osakas, asianajaja Olli Kiuru nimitettiin verkoston hallituksen jäseneksi seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Hallituksen tehtävänä on auttaa verkostoa tekemään strategisesti oikeita valintoja alati muuttuvassa kansainvälisessä kilpailukentässä ja tehdä asiakaskokemuksesta yhä paremman erityisesti rajat ylittävissä toimeksiannoissa.

 

Meritakseen kuuluu 182 toimistoa ympäri maailman noin 100 maassa, ja juristeja verkostossa on noin 8 000. Meritas-verkosto on kuuluisa niin globaalista kattavuudestaan kuin myös erityisestä laadunvalvontaprosessistaan, mikä erottaa sen muista vastaavista kansainvälisistä verkostoista. Lexia on ollut Meritaksen suomalainen edustaja vuodesta 2016 lähtien.

 

”Meritas on uuden ajan verkosto. Markkinat muuttuvat ja luonnollisesti digitalisaatio tuo omat haasteensa. Meritaksessa ollaan valmiita vastaamaan muutoksiin uudistumalla ja oppimalla uutta. Tehtävässäni haluan tuoda esille erityisesti asiakaslähtöisyyttä ja uusia palvelumalleja. Olemme selvästi muita verkoston jäsenmaita edellä esimerkiksi palvelukokonaisuuksien tarjonnassa, markkinoinnissa ja digitalisaatiossa, joten uskon, että minulla on paljon annettavaa”, Olli Kiuru kertoo.

 

Olli Kiuru on ollut Lexian osakas vuodesta 2011 ja hän vastaa Lexian kansainvälisistä suhteista hallitustasolla. Lexian hallituksen jäsenenä Kiuru osallistuu strategiseen suunnitteluun erityisesti kansainvälisellä kulmalla sekä varmistaa Meritaksen tiukkojen laatustandardien toteutumisen Lexiassa.

 

”Meritas -verkosto on kasvanut palvelemaan yhä useampia yrityksiä rajat ylittävissä oikeudellisissa tarpeissa. Tämä on kriittistä aikaa globaalin liiketoiminnan sekä poliittisen ja teknisen ympäristön muuttuessa jatkuvasti”, sanoo Meritaksen toimitusjohtaja Tanna Moore.

 

Lisätiedot:


Olli Kiuru, osakas, puh: +358 40 716 8020, [email protected]

 

 

 

 

Back to Top