Nimitysuutiset: Lexia kasvaa jälleen

12.05.2015

Arto Kaikkonen
Asianajaja Arto Kaikkonen on nimitetty Counseliksi. Hän johtaa Lexian Rakentamis-, asumis-, kiinteistö- ja ympäristöpraktiikkaa.

Mika Oinonen
Dosentti, KTT, OTK, Mika Oinonen on nimitetty Counseliksi. Mika on erikoistunut kilpailuoikeuteen. Hän tulee johtamaan EU, kilpailu ja julkiset hankinnat -praktiikkaa

Mikko Piirtola
Asianajaja, varatuomari Mikko Piirtola, on nimitetty Counseliksi. Hän on erikoistunut pankki- ja rahoitusasioihin sekä yritysjohdon neuvonantoon. Mikko on työskennellyt eri rahoituslaitoksissa ja asianajotoimistossa vuodesta 1990 lähtien.

Sami Rintala, Lexia Asianajotoimisto
Counsel, Asianajaja Sami Rintala on nimitetty Lexian ICT & Ulkoistaminen –praktiikan johtajaksi.

Iiris Adenius
OTM, KTM Iiris Adenius on nimitetty Associateksi. Hän on erikoistunut IPR-juridiikkaan ja teknologia-alaan liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin sekä startup-liitännäisiin juridisiin toimeksiantoihin.

Anna Bernitz
OTM Anna Bernitz on nimitetty Associateksi. Hän on erikoistunut verotukseen ja finanssialan oikeudellisiin palveluihin.

Aleksi Lundén
OTM Aleksi Lundén on nimitetty Associateksi. Hän on erikoistunut yhtiö- ja sopimusoikeuteen sekä verojuridiikkaan.

Vesa Puisto
OTM Vesa Puisto on nimitetty Associateksi. Hän on erikoistunut kiinteistöjuridiikkaan, erityisesti asunto-osakeyhtiöihin, vuokraukseen ja isännöintiin liittyviin kysymyksiin.

Anna Schuhel, Lexia Asianajotoimisto
OTM Anna Schuhel on nimitetty Associateksi. Hän on erikoistunut riitojenratkaisuun, yhtiö- ja sopimusoikeuteen sekä Venäjä-liitännäisiin juridisiin toimeksiantoihin.

Tomi Simula
OTM Tomi Simula on nimitetty Associateksi. Hän on erikoistunut IPR-juridiikkaan ja teknologia-alaan liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin, ja toimii Lexian edustajana Oulun alueella.

Back to Top