Maria Hämäläinen nimitetty Chief Happiness Officeriksi – Asiakkaiden menestyksen rakentaminen vaatii tyytyväisen henkilöstön

09.09.2016

Haluamme olla Suomen ketterin ja asiakaskeskeisin asianajotoimisto. Tukeaksemme tätä tavoitetta tiimissämme aloitti 1.9.2016 Chief Happiness Officer Maria Hämäläinen.

Työyhteisössämme on tekemisen meininki ja haluamme myös HR:n keinoin varmistaa hyvän työilmapiirin säilyminen toimialamme muutoksessa ja yhtiömme nopeassa kasvussa. Lupaamme olla aidosti Suomen asiakaskeskeisin asianajotoimisto. Kyetäksemme toteuttamaan tuon lupauksen, meidän tulee olla myös alan henkilöstökeskeisin asianajotoimisto, jolla on tyytyväisimmät työntekijät. Chief Happiness Officerina aloittanut Maria Hämäläinen vastaa kokonaisvaltaisesti Lexian HR:stä ja kehittää henkilöstömme tyytyväisyyttä.

Toimintamme perustana ovat ihmiset, jotka viihtyvät työssään ja uskaltavat laittaa itsensä peliin. Pidämme tärkeänä, että Lexiassa jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Ylläpidämme toisistamme välittävää yrityskulttuuria, jossa jokaisen työpanos on tärkeä ja arvostettu. Tällä asenteella rakennamme parhaiten myös asiakkaidemme menestystä.

– Pelaamme ja kehitymme asianajokentässä nimenomaan tiimeinä. Ja Lexian henkilöstö on joka askeleella kehittämässä liiketoimintaamme ja työympäristöämme. Tämä on tulevaisuuden asianajotoimiston henkilöstöhallintoa, ja olemme erittäin iloisia saadessamme Marian mukaan toteuttamaan visiotamme, Lexian toimitusjohtaja, asianajaja Mikko Räsänen sanoo.

Maria on pitkän linjan HR-ammattilainen ja kehittää työssään henkilöstökokemusta ja sparraa tiimejämme auttamaan asiakkaitamme menestymään. Maria huolehtii HR-strategiasta ja -prosessien kehittämisestä, uusien kykyjen löytämisestä sekä henkilöstön kehittämisestä. Lue lisää Mariasta >>

Muutamme lokakuun lopussa uusiin toimitiloihin, jossa saamme entistä paremmat puitteet aidolle tiimityölle ja tulevaisuuden asianajotoiminnan kehittämiselle.

Annamme mielellämme lisätietoja:
toimitusjohtaja Mikko Räsänen, puh. +358 40 764 2897, mikko.rasanen@lexia.fi

Back to Top