Terveydenhuolto ja life sciences

Terveydenhuolto ja life sciences ovat liikejuridiikkapalveluiden nopeimmin kasvavia toimialaryhmiä.

Poikkitieteellinen luonne, korostettu viranomaissääntely ja kansainvälisyys tuovat erityisvaatimuksia alan juridiselle osaamiselle. Myös viimeaikainen keskustelu ja tulevat muutokset sote-uudistuksen myötä luovat oman värinsä toimialan tulevaisuudennäkymiin.

Tunnemme alan sääntelyn ja autamme myös riita-asioissa. Osaamisemme kattaa toimialan koko kirjon. Asiakkaidemme joukkoon kuuluvat mm. sekä Suomen suurin julkisen palvelun toimija HUS että yksityisen puolen suurin toimija Attendo. Meillä on lisäksi pitkä kokemus apteekkialasta, jonka erityisasiantuntijoiksi voimme itseämme hyvällä syyllä kutsua.

Hyvinvointi- ja itsehoitotrendin kasvun myötä alalle syntyy jatkuvasti uusia startup -yrityksiä ja innovatiivisia palveluja. Olemme olleet mukana useiden alan startupien ja kasvuyritysten menestyksen mahdollistajana.

Digitaalisuus muuttaa voimakkaasti terveydenhuoltoalaa tuoden mm. uudet potilastietojärjestelmät ja uusia hoitometodeja sekä haastaa perinteiset tavat ajatella ja toimia. Myös lainsäädäntö on tältä osin murroksessa. Lexiassa seurataan tätä muutosta eturintamassa ja pyritään mahdollistamaan asiakkaiden menestys uudistuvassa toimintaympäristössä.

Back to Top