Lexia avustaa Oveniaa päivittäin oikeudellisissa kysymyksissä

27.07.2016

Ovenia on nopeasti kasvava suomalainen yritys, jonka konsernin muodostavat emoyhtiö Ovenia Group Oy, kiinteistöjohtamista tarjoava Ovenia Oy, isännöintipalveluja tarjoava Ovenia Isännöinti Oy sekä kauppakeskusjohtamista ja liiketilakehitystä tarjoava Realprojekti Oy. Yhtiö toimii valtakunnallisesti yhteensä 23 paikkakunnalla ja sen palveluksessa on 600 kiinteistöalan ammattilaista.

Ovenia palvelee kiinteistöjen omistajia ja tilojen käyttäjiä valtakunnallisesti, paikallisesti ja verkossa. Yhtiön vastuulla on jo noin 72 000 asuntoa, 17 isoa kauppakeskusta ja yli 6000 muuta toimitilaa. Ovenia on mukana ainakin neljännesmiljoonan suomalaisen arjessa – asumisessa, työssä ja vapaa-ajassa.

Lexia avustaa Oveniaa kiinteistöjen manageeraamiseen-, asunto-osakeyhtiöihin- ja isännöintiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Lisäksi Lexia järjestää Ovenian asiantuntijoille koulutustilaisuuksia asumiseen ja isännöintiin liittyvistä ajankohtaisista juridisista aiheista sekä tarjoaa Ovenia Isännöinnille päivittäistä oikeudellista tukea help-desk palvelun muodossa.

Back to Top