Lexia vahvistaa riitojen ratkaisu- ja työoikeuspraktiikan senioriteettia

02.09.2019

Riitojen ratkaisun sekä työ- ja sopimusoikeuden asiantuntija, Counsel Leena Kujansuu-Tikkanen on nimitetty riitojen ratkaisu -praktiikan vetäjäksi (co-head) 1.8.2019 alkaen. Leena vastaa jatkossa yhdessä Counsel Kenneth Svartströmin kanssa praktiikan kehittämisestä.

Riitojen ratkaisu on Leenan intohimo ja hänellä on siitä yli kymmenen vuoden kokemus. Leena toimi pitkään Nuorten Välimieskerho ry:n hallituksessa, ja hän on laajasti verkostoitunut myös kansainvälisessä riitojen ratkaisun maailmassa oltuaan muun muassa Willem C. Vis Moot -oikeustapauskilpailussa mukana jo yli kymmenen vuoden ajan. Arvostettu Who’s Who Legal -julkaisu on rankannut Leenan välimiesmenettelyn Future Leaders  -kategoriaan kahtena vuonna peräkkäin >>

Lexian palveluajatus asiakaslähtöisestä asianajotoiminnasta soveltuu Leenan mielestä erinomaisesti riitojen ratkaisuun.

”Lähdemme siitä, että jokaiseen konfliktiin löydetään tilanteeseen ja asiakkaalle parhaiten soveltuva ratkaisu. Pyrimme aina hoitamaan jokaisen jutun siten, että minimoimme konfliktin vaikutuksen päämiehen toimintaan. Meille asiakaspalvelu on prioriteetti ja joskus se tarkoittaa myös päämiehen odotusten muuttamista realistisimmiksi”, Leena toteaa.

Lisää nimityksiä riitojen ratkaisu- ja työoikeuspraktiikoissa

Kokenut työoikeuden ja riitojen ratkaisun osaaja asianajaja, varatuomari Antonina Paasikivi on nimitetty Counseliksi 1.5.2019 alkaen. Antonina avustaa asiakkaitamme erityisesti erilaisissa työ-, vahingonkorvaus- ja sopimusoikeudellisissa kysymyksissä sekä laaja-alaisesti riitojen ratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa. Antonina on työskennellyt Lexiassa vuodesta 2010 alkaen.

”Asiakkaamme arvostavat erityisesti Antoninan liiketoimintalähtöisiä ratkaisuja oikeudellisiin kysymyksiin sekä riidanratkaisu- ja neuvottelukykyä vaikeissakin paikoissa. Antoninassa yhdistyy huippuammattilainen sekä työoikeus- että riitajuristina”, kertoo työoikeuspraktiikan vetäjä Tomi Korpiola.

Asianajaja, varatuomari Antto Orasmaa on nimitetty Senior Associateksi 1.7.2019 alkaen. Antto avustaa asiakkaitamme riitojen ratkaisuun liittyvissä kysymyksissä ja hänen osaamiseensa kuuluvat kotimaiset sekä kansainväliset tuomioistuin- ja välimiesmenettelyt.

”Antossa yhdistyy substanssi- ja prosessiosaaminen. Lisäksi Antolla on erinomainen kyky yhdistää prosessioikeudelliset säännökset ja periaatteet käytännön asiakastyöhön,” Leena kehuu.

Riitojen ratkaisu- ja työoikeuspalvelut tarjoavat alan liiketoimintalähtöisimmät ratkaisut

Riitojen ratkaisu- ja työoikeuspraktiikat ovat tärkeä osa asiakasarvoa tuottavaa liiketoimintaosaamistamme. Paras lopputulos saavutetaan, kun kumppanina on liiketoiminnan tunteva asianajaja, jolla on pelisilmää ratkaista jokainen konflikti asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla.

”Lexian asiantuntijuuden kovan ytimen muodostavat vahva juridinen ammattitaito, liiketoimintaosaaminen ja kyky ajatella asiakaskeskeisesti. Riitojen ratkaisu- ja työoikeuspraktiikoillamme on niin pitkä kokemus, että uskallamme ottaa kantaa ja etsiä omaperäisiä ratkaisuja. Ratkaisumme tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa ja mielenrauhaa”, sanoo toimitusjohtaja Samuli Koskela.

Riitojen ratkaisu -praktiikassamme on laajaa osaamista ja kokemusta riitojen ratkaisusta kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Olemme edustaneet asiakkaitamme eri oikeusasteissa (ml. hallinto- ja markkinaoikeus). Riitojen ratkaisun asiantuntijoillamme on myös kokemusta asiamiehenä ja välimiehenä toimimisesta kansallisissa ja kansainvälisissä välimiesmenettelyissä. Lisäksi avustamme asiakkaitamme vaihtoehtoisissa riidanratkaisumenettelyissä, kuten sovittelussa. Lue lisää riitojen ratkaisun palveluistamme >>

Työoikeuspraktiikkamme palvelee kaikissa työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä pitkällä kokemuksella eri kokoisista ja eri aloilla toimivista yrityksistä. Perehdyttyämme asiakkaan liiketoimintaan sekä strategiaan teemme riskeiltään punnitut ratkaisuehdotukset. Henkilöstöasiat näemme kokonaisuutena, johon osaamme antaa käytännönläheiset neuvot ja kuhunkin tilanteeseen sopivimmat suositukset. Lue lisää työoikeuden palveluistamme >>

Lisätietoja:

Leena Kujansuu-Tikkanen, Counsel, [email protected], puh. +358 40 4868 111

Back to Top