Lexia on Savonlinnan Oopperajuhlien asianajokumppani

05.07.2017

Savonlinnan Oopperajuhlat raikuvat jälleen 6.7.-6.8.2017. Oopperajuhlat ovat kansainvälisesti tunnettu suomalainen kulttuuritapahtuma ja yksi maailman johtavista oopperafestivaaleista. Vuosittain yli 60 000 katsojaa eri puolilta Suomea ja maailmaa saapuu seuraamaan Olavinlinnan esityksiä sekä nauttimaan Oopperajuhlien tunnelmasta.

 

Innovatiivisuus, luovuus ja korkea ammattitaito ovat keskeinen osa Oopperajuhlien menestystarinaa, ja myös Lexian menestys nojaa samoihin arvoihin. Lexiassa rohkaistaan henkilöstöä luovaan ajatteluun, vaalitaan korkeaa laatua ja toimitaan kansainvälisesti – siksi yhteistyö Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa tuntui luonnolliselta. Tänä vuonna alkunsa saanut yhteistyö jatkuu ainakin vuoden 2018 loppuun.

 

Jo vuosia Oopperajuhlat ovat houkutelleet Savonlinnaan myös muita kuin oopperan ystäviä. Tänä vuonna ohjelmistoon ovat mahtuneet muun muassa J. Karjalainenkesäkiertueensa päätöskeikalla, kotimaiset hevibändit Amorphis, Stratovarius ja Stam1na sekä lastenooppera ”Kani Koipeliinin kuperkeikat”.

 

Savonlinnan Oopperajuhlien kumppanina haluamme tuoda esiin suomalaista kansainvälisesti menestynyttä ammattitaitoa esimerkiksi ja kannustimeksi tulevaisuuden menestystarinoille. Toivotamme samalla elämyksellistä ja rauhallista kesää kaikille oopperajuhlien vieraille ja ystäville.

 

 

Lisätiedot:

Tuija Hirvonen, viestintäkoordinaattori, puh. 040 1366 711, tuija.hirvonen@lexia.fi.

Back to Top