Lexia nimitti Susanna Sariolan partneriksi

21.08.2019

Lexia on kutsunut kokeneen kansainvälisen sopimusjuridiikan osaajan Susanna Sariolan partneriksi. Susanna on työskennellyt Lexiassa vuoden 2017 alusta. Tätä ennen hän on tehnyt pitkän uran yritysjuristina.

”Juridiikalla ei ole itseisarvoa, vaan se on liiketoiminnan tuki ja mahdollistaja. Juristin pitää myös ymmärtää, että erilaisilla asiakkailla on erilaiset tarpeet. Lexialla parasta on se, että saan työskennellä laajasti erilaisten asioiden ja yritysten kanssa aina startupeista suuriin pörssiyrityksiin”, Susanna sanoo.

Lexian toimitusjohtaja Samuli Koskela luonnehtii Susannaa kansainvälisten ja vaativien sopimusten erityisasiantuntijaksi.


”Susannan pitkä kokemus yritysjuridiikasta yhdistettynä huikeaan syväosaamiseen rajat ylittävässä sopimusjuridiikassa tukee koko Lexian strategiaa, jossa yhdistämme juridiikan ja liiketoiminnan ymmärryksen”, Samuli sanoo.

Susanna on tehnyt pitkän uran hyvin erilaisten liiketoimintojen vastuujuristina Microsoftilla, Nokialla ja Koneella. Hän on työskennellyt myös useissa eri liiketoimintojen johtoryhmissä. Hänen ydinosaamisensa on etenkin teknologia- ja immateriaalioikeuksissa, kansainvälisissä sopimuksissa, tuoteliiketoiminnan ja hankinnan juridisessa tuessa.

”On hauskaa, miten yrityspuolella toimivat vahvuudet pätevät myös asianajotoimiston puolella. Ei ole tarvinnut liimata päälle mitään perinteistä toimistoroolia, vaan moni asiakas pitää rennosta mutta asiantuntevasta otteesta”, Susanna kertoo.


”Lexian asiakkaat arvostavat sitä, että emme pelkästään laadi sopimusehtoja vaan keskitymme asioihin, joilla on merkitystä liiketoiminnalle. Asiakastarpeiden syvempi ymmärrys, asiakkaan kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun löytäminen ja uusien näkökulmien avaaminen onnistuu kokemuksen ja liiketoimintakeskeisen ajattelutavan myötä.”, Susanna jatkaa.

Back to Top