Lexia hakee Chief Happiness Officeria/HR-päällikköä

07.04.2016

Olemme asiakkaiden liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen sekä jatkuvuuden turvaamiseen keskittynyt asianajokumppani. Palveluksessamme on yli 50 positiivista ja energistä asiantuntijaa ja meillä on korkein AAA-luottoluokitus.

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena, jonka mukaisesti autamme asiakkaitamme menestymään. Harjoitamme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa positiivisessa ja toisiamme sparraavassa startup-hengessä.

Haemme nyt ammattitaitoista Chief Happiness Officeria/HR-päällikköä

Työyhteisössämme on tekemisen meininki ja halu myös HR:n keinoin varmistaa hyvän työilmapiirin säilyminen toimialamme muutoksessa ja yhtiömme voimakkaassa kasvussa. Täydennämme nyt tiimiämme HR-ammattilaisella, jolla on pelisilmää, osaamista ja oikeaa asennetta.

Chief Happiness Officerina vastaat kokonaisvaltaisesti Lexian HR-asioista. Kehität henkilöstökokemusta ja sparraat osaltasi tiimiämme auttamaan asiakkaitamme menestymään. Sinulla on vahva ymmärrys ja kiinnostus henkilöstöhallinnosta kokonaisuutena. Intohimojasi ovat ihmiset ja liiketoiminnan kehittäminen, ja omaatkin jo useamman vuoden kokemuksen itsenäisestä HR-asioiden hoitamisesta. Koulutuksesi tukee HR-asioiden menestyksekästä hoitamista.

Kykenet työskentelemään sekä strategisella että operatiivisella tasolla, jonka mukaisesti kehität Lexian HR-strategiaa ja -prosesseja sekä henkilöstöhallintoa, huolehdit uusien kykyjen löytämisestä ja henkilöstön kehittämisestä. Suunnittelet henkilöstölle tuottavuuden ja tyytyväisyyden mittareita ja tuet esimiehiämme heidän työssään. Mukanasi tuot hyväksi havaittuja työtapoja ja menetelmiä. Et arkaile laittaa persoonasi peliin ja huolehdit osaltasi siitä, että tyytyväisten asiakkaiden lisäksi meillä on tyytyväiset työntekijät.

Viihdyt rennossa, mutta dynaamisessa työympäristössämme, olet innovatiivinen, luotettava sekä käytännönläheinen toteuttaja ja ymmärrät, miten työsi vaikuttaa kokonaisuuteen. Pidät tiimityöskentelystä ja omaat johtamis- ja esimiestaitoja. Joustava ja positiivinen asenteesi kestää myös tiukoissa paikoissa. Pystyt käyttämään työkielenä myös englantia.

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja työyhteisöä. Kiinnostavien työtehtävien ja kilpailukykyisen palkan lisäksi saat joukon kivoja työkavereita sekä joustavat työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistollamme Helsingin keskustassa. Vakituinen ja kokopäiväinen työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 1.6.2016.

Mikäli tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.4.2016 mennessä Carrotin sivuilla >>

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Sourio, puhelimitse maanantaina 18.4.2016 klo 12-14 puh. 0400 483 057 tai sähköpostitse: [email protected].

Back to Top