Lexia Growth Academy 10.6.2015

01.06.2015

Kesäkuun Academyssa aiheena on IPR, rahoitus ja sopimukset. Startup-yritykset perustetaan usein innovatiivisen idean ympärille, jonka muuttaminen liikevaihdoksi vaatii immateriaalioikeuksien tehokasta suojaamista. Tilaisuuden tavoitteena on auttaa yrityksiä hyödyntämään toiminnassaan immateriaaliasioita kilpailutekijänä ja huomioimaan suojaus muutostilanteissa.

Academyssa myös tuttuun tapaan kuukauden vieraat, jotka tällä kertaa ovat Inventuren toimitusjohtaja Sami Lampinen ja Colossal Orderin toimitusjohtaja Mariina Hallikainen.


 

PUHUJAT

Inventure on suomalainen teknologiayrityksiin sijoittava pääomasijoitusyhtiö, joka toimii aktiivisena sijoittajana rakentaen kohdeyhtiöidensä kasvustrategiaa ja arvonnousua tiiviin hallitustyöskentelyn ja laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla. Inventuren toimitusjohtajalla Sami Lampisella on yli 16 vuoden kokemus pohjoismaisista high tech startupeista.

Colossal Order on tamperelainen peliyritys, joka on erikoistunut liikenne- ja kaupunkisimulaatiopeleihin. Colossal julkaisi maaliskuussa kaupunkisimulaattori Cities Skylinesin, joka lyhyessä ajassa rikkoi ruotsalaisen julkaisijan Paradox Interactiven myyntiennätykset. Mariina Hallikainen on työskennellyt Colossal Orderin toimitusjohtajana perustamisvuodesta 2009 lähtien.

Partner Markus Myhrberg johtaa Lexian Immateriaalioikeus, teknologia ja media -ryhmää. Markuksen erikoisaluetta ovat teollisuudenalat, joissa immateriaalioikeudet ovat suuressa roolissa. Markus johtaa myös Lexian startup-yrityksille suunnattua Lexia Growth Programia, ja toimii advisorin roolissa useassa kasvuyrityksessä ja yrityskiihdyttämössä.


 

OHJELMA

14.45 Tervetuloa (ilmoittautuminen)

15.00 ”There is no such thing as an easy exit”
Sami Lampinen, toimitusjohtaja, Inventure

15.30 ”IPR, rahoitus ja sopimukset”
Markus Myhrberg, Partner, Lexia

16.00 ”Odotusten hallinta”
Mariina Hallikainen, toimitusjohtaja, Colossal Order

16.30 Academy Cocktails


 

AIKA 10.6.2015, klo 14.45–17.30

PAIKKA Kalevankatu 20, 5. kerros, Helsinki RSVP Viimeistään 9.6.2015.anton.schuller@lexia.fi, +358 (0)40 1962522 www.lexia.fi

KIELI Tilaisuus on suomenkielinen

Back to Top