Lexia Asianajotoimisto laajentaa syksyllä Turkuun – Carita Hulma, Ari Horsti, Esko Tamminen sekä Janne Röytiö aloittivat Lexiassa

12.06.2017

Tulevaisuuden asianajotoimisto Lexia avaa toimiston Turkuun palvellakseen paremmin Varsinais-Suomen asiakkaitaan. 1.9.2017 avattavassa toimistossa työskentelevät lakimies Carita Hulma, vanhempi lakimies Ari Horsti, vanhempi neuvonantaja Esko Tamminen sekä osakas Janne Röytiö, jotka ovat jo aloittaneet työnsä Lexiassa. Heidän lisäkseen Turun toimiston miehitykseen kuuluu jo entuudestaan Lexiassa työskennellyt lakimies Aleksi Lundén.

 

Pitkään harkitun laajentumisen oikea toteutushetki tuntui olevan nyt sopiva. Turku ja Varsinais-Suomen markkina-alue kasvaa voimakkaasti ja Lexian osaamiselle on kysyntää.

 

– Olemme asiakkaillemme juridinen kumppani, joka pystyy ennakoimaan tulevia haasteita pelkän olemassa olevien ongelmien ratkaisemisen sijaan. Toimintatapamme vaatii asiakkaan liiketoiminnan syvällistä tuntemista ja henkilökohtaisia tapaamisia. Uuden toimiston avaamisen myötä voimme palvella Varsinais-Suomen asiakkaitamme paikallisesti ja kasvotusten. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme myös digiaikana, sanoo Lexian toimitusjohtaja Samuli Koskela.

 

Rakennusala sekä meriteollisuus ovat Lexian vahvoja osaamisalueita, joten näiden toimialojen ympärillä oleva alihankinta on erityisen kiinnostuksen kohteina.

 

”Tulemme yrityksenä Turkuun nöyrin mielin, mutta varmana siitä, että meillä on paljon annettavaa alueen toimijoille. Olemme liikejuridiikkaan keskittynyt toimisto, jossa yhdistyy erilaisia erikoisosaamisalueita tietosuojasta kilpailuoikeuteen. Osaamme myös yhdistää Helsingin ja Turun seudun erikoisosaamisen”, Samuli Koskela kertoo.

 

Turkuun kotiutumista helpottavat turkulaiset asianajajat

Lexian rakennus- ja kiinteistöjuridiikan osaaminen vahvistui entuudestaan Carita Hulman, Ari Horstin, Esko Tammisen ja Janne Röytiön liittyessä Lexian tiimiin. Carita Hulma on erikoistunut yhtiö- ja sopimusoikeuteen sekä kiinteistöjuridiikkaan. Ari Horstin vahvuuksia ovat asunto- ja kiinteistökauppojen riita-asiat sekä oikeudenkäynnit. Esko Tammisella puolestaan on pitkä kokemus rakentamisen sopimuksista ja virheistä, asuntokauppojen erimielisyyksistä sekä rakennuslupa- ja kaavoitusasioista.

 

Asianajaja, varatuomari Janne Röytiöstä tulee Lexian kymmenes osakas. Hänen erityisosaamiseen kuuluvat vahingonkorvaus- ja sopimusoikeus, konkurssi- ja yrityssaneerausasiat sekä oikeudenkäynnit.

 

Lexiassa jo yli kolme vuotta työskennellyt Aleksi Lundén on keskittynyt kiinteistöjuridiikkaan ja vero-oikeuteen. Tämän lisäksi hän avustaa yleiseen yritys- ja sopimusoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

 

”Olemme onnellisia saadessamme joukkoomme neljä uutta, huippuluokan asianajajaa auttamaan asiakkaidemme menestyksen luomisessa. Carita, Ari, Esko ja Janne helpottavat taatusti paikallistuntemuksellaan alkutaivaltamme Turussa”, Samuli Koskela uskoo.

 

 

Back to Top