Leena Kujansuu nimitetty Counseliksi 1.1.2018 alkaen

29.12.2017

Riitojen ratkaisun sekä työ- ja sopimusoikeuden asiantuntija Leena Kujansuu on nimitetty Counseliksi 1.1.2018 alkaen. Vuosi sitten Lexiassa aloittanut Leena on hankkinut OTM-tutkinnon lisäksi LL.M (Masters of Law) tutkinnon King’s College Londonista, jossa hän opiskeli erityisesti välimiesmenettelyn juridiikkaa sekä kansainvälistä työoikeutta.

 

Leenan intohimo on riidan ratkaisu: hän on Nuorten Välimieskerho ry:n puheenjohtaja ja laajasti verkostoitunut myös kansainvälisessä riidanratkaisun maailmassa oltuaan muun muassa mukana kymmenen vuotta Vis Moot -oikeustapauskilpailussa. Arvostettu Who’s Who Legal -julkaisu rankkasikin loppuvuonna Leenan välimiesmenettelyn Future Leaders 2018 -kategoriaan >>

 

Lexian palveluajatus asiakaslähtöisestä asianajotoiminnasta soveltuu Leenan mielestä erinomaisesti riitojen ratkaisuun.

 

– Lähdemme siitä, että jokaiseen konfliktiin pyritään löytämään kyseiseen tilanteeseen ja kyseiselle asiakkaalle parhaiten soveltuva ratkaisu. Joskus ratkaisu voi olla esimerkiksi sovintomenettelyn hyödyntäminen perinteisten riidanratkaisumenetelmien sijaan, Leena kiteyttää.

 

– Leena on vahvistanut riita- ja työoikeuspraktiikoitamme kansainvälisellä osaamisellaan, ja asiakkaat ovat kehuneet erityisesti Leenan kykyä esittää liiketoimintalähtöisiä ratkaisuja, työoikeuspraktiikan vetäjä ja osakas Tomi Korpiola kiittelee.

Back to Top