Kristina Vatilo nimitetty asianajosihteeriksi 19.3.2018

24.04.2018

Kristina Vatilo nimitetty asianajosihteeriksi - Lexia

Kristina Vatilo aloitti Lexiassa asianajosihteerinä 19.3.2018. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa monenlaiset toimeksiantoihin liittyvät tehtävät, oikeusturva- ja täytäntöönpanohakemukset, asiakirjojen oikolukua ja stilisointia, konkurssipesien hallinnon hoitamista, tiedonhakua, yhteydenpitoa viranomaisiin ja tuomioistuimiin.

 

”Pyrin omalta osaltani tukemaan juristien työtä ja auttamaan heitä huolehtimaan asiakkaidemme toimeksiannoista laadukkaasti ja tehokkaasti. Juridiikka on tullut tutuksi opiskelun sekä aikaisemman työkokemuksen kautta”, Kristina kertoo.

 

”Asianajosihteerit ovat avainasemassa asianajotoimiston arjessa, sillä he tukevat juristeja työssään ja hoitavat miltei kaiken muun toimeksiannon ympärillä. Asianajosihteerien tuki on erittäin tärkeää myös asiakaspalvelumme laadun ja tehokkuuden parantamisessa kuten Kristinakin toteaa. Tavoitteenamme onkin kehittää entisestään asianajosihteerin osallistumista välittömästi asiakasrajapinnassa tapahtuvaan työskentelyyn. Yrityksemme nopea kasvutahti on näkynyt työnmäärässä, joten on hienoa, että Kristina on tullut mukaan vahvistamaan tiimiämme”, kertoo Kristinan esimies ja osakas Peter Jaari.

 

Lisätiedot:

Peter Jaari, osakas, puh. +358 50 308 4125, peter.jaari@lexia.fi

 

Back to Top