Justimukselta sketsi ”perinteisestä lakimiehestä”

26.02.2016

Lexia on tehnyt yhteistyötä sketsi- ja huumorirap-videoryhmä Justimuksen kanssa. Ryhmä teki Lexian pikkujouluihin henkilöstölle videotervehdyksen, jossa he jakoivat oman näkemyksensä perinteisen asianajotoimiston asiakaspalvelusta ”Rönkkömäen lakitoimiston” muodossa.

Videolla ”vissyä” naukkaileva ja omille vitseilleen naurava lakimies on haastavan casen äärellä. Asiakaspalvelutilanne ei oikein ota onnistuakseen, sillä lakimiehellä ja asiakkaalla on eriävä näkemys siitä, miten oikeuteen haastetun autokorjaamon tilanne pitäisi hoitaa. Lopulta Rönkkömäen lakimies tarttuu sananmukaisesti kiinni asiakasrajapintaan.

Kuten videostakin selviää, Lexiassa ei toki tämän tasoiseen toimintaan sorruta, mutta kyllä meitäkin naurattaa Justimuksen sketsi ”perinteisestä lakimiehestä”.

Justimusfilms on vuonna 2009 YouTube-palvelussa toimintansa aloittanut ryhmä. Heidän suosituimmat videot keräävät miljoonia katselukertoja. JustimusVlog on Justimusfilmsin videoblogi, josta myös pätkä Rönkkömäen lakitoimistosta löytyy.

Back to Top