Juridiikan rooli kasvaa myös kiinteistöalalla – Lexian ISLIlle toteuttama uusi Lakipalvelu on avattu

02.03.2020

Kun taloyhtiön väki yrittää löytää yhteistä säveltä, lopputulos ei aina ole onnistunut ja harmoninen. Asumiseen liittyvät riidat ja juridiset ongelmat ovatkin yleistyneet. Uusi, verkossa toimiva Lakipalvelu tuo kiinteistöjuridiikan asiantuntija-avun osaksi isännöintiä ja taloyhtiön arkipäivää.    

Kiinteistöalan uusi etujärjestö ISLI isännöintiyritykset ry on avannut jäsenyrityksilleen yhteistyössä Lexian kanssa rakennetun Lakipalvelun. Lexian kiinteistöjuridiikan ammattilaisten kokoama Lakipalvelu rakentuu yleisimmistä taloyhtiöissä ja isännöintialalla esille nousevista kysymyksistä ja vastauksista. Laajan vastauspankin lisäksi Lakipalvelusta löytyy Neuvontapalvelu, jossa voi esittää juristeille omia kysymyksiä. Palvelussa voi myös ilmiantaa kiinteistöalaan liittyviä juridisia ongelmia.

Asumiseen ja kiinteistöalaan liittyvät riidat ovat viime vuosina lisääntyneet, sillä asukkaat ovat nykyään valveutuneempia ja tietoa on saatavilla enemmän. Lakipalvelun tarkoituksena on vahvistaa isännöintialan oikein tekemisen kulttuuria, auttaa isännöintiä ennakoimaan tilanteita sekä välttää turhia riitoja, jotka eskaloituessaan saattavat tulla kalliiksi kaikille osapuolille.

– Haluamme kehittää isännöintiä asiakaslähtöisemmäksi ja edistää eri alojen ammattilaisten välistä vuorovaikutusta. Matalan kynnyksen lakipalvelua tarjoamalla tuomme juridiset ratkaisut vaivattomasti isännöinnin ulottuville ja varmistamme, että taloyhtiöitä pystytään tulevaisuudessa palvelemaan entistä paremmin, sanoo ISLI isännöintiyritykset ry:n toimitusjohtaja Tero Heikkilä.

– Uudenaikaisen lakipalvelun rakentaminen on ollut meille mieluinen projekti. Palvelun avulla pääsemme aktiivisesti ratkaisemaan kiinteistöalan ajankohtaisia kysymyksiä ja näin osaltamme tuemme kiinteistö- ja rakennusalan kehitystä, kertoo Lexian osakas ja Asumisen ja rakentamisen praktiikoiden vetäjä Arto Kaikkonen.

Tutustu Lakipalveluun >>

Lisätiedot:

Arto Kaikkonen, osakas, arto.kaikkonen@lexia.fi, puh. +358 400 408 309

Back to Top