Haemme Turnaround- ja insolvenssijuristia (asianajaja)

11.05.2016

Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexia on asiakkaiden liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen sekä jatkuvuuden turvaamiseen keskittynyt asianajokumppani. Palveluksessamme on yli 50 positiivista sekä energistä asiantuntijaa, ja meillä on korkein AAA-luottoluokitus.

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena, jonka mukaisesti harjoitamme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavassa startup-hengessä.

Haemme nyt tiimiimme kokenutta

Turnaround- ja insolvenssijuristia (asianajaja)

Meillä on Lexiassa tekemisen meininki ja haluamme olla mukana toimialamme muutoksen eturintamassa myös insolvenssijuridiikan osalta. Kasvumme on nopeaa ja siksi täydennämme tiimiämme asianajajalla, jolla on pelisilmää, osaamista ja oikeaa asennetta insolvenssitilanteista – erityisesti ennakoivan jatkuvuuden turvaamisen näkökulmasta.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta insolvenssioikeuden kaikilta osa-alueilta. Olet toiminut menestyksekkäästi konkurssipesien hoitajana, vastannut yrityssaneerausjärjestelyistä sekä toiminut selvittäjänä ja valvojana eri toimialoilla. Avustat asiakkaitamme yrityssaneerauksen suunnittelussa sekä hakemisessa ja takaisinsaantioikeudet ovat sinulle tuttuja, myös velkojien edustajana.

Perinteisen insolvenssioikeuden osaamisen lisäksi haluat kasvaa ja kehittyä. Hallitset liiketoimintakeskeisesti myös niin sanotut Turnaround-järjestelyt, joiden avulla asiakkaamme selviävät taloudellisista vaikeuksistaan, kykenevät jatkamaan toimintaansa ja pysyvät kilpailukykyisinä. Tältä osin kykenet näkemään metsän puilta ja sinulla on kokemusta yhtiöiden vapaaehtoisista tervehdyttämisjärjestelyistä ja neuvotteluista eri osapuolten välillä, erityisesti rahoituksen, vakuuksien ja sopimussuhteiden uudelleenjärjestelyiden osalta.

Edustat päämiehiämme laajoissa, pääasiassa insolvenssi- ja Turnaround-tilanteisiin liittyvissä oikeudenkäynneissä ja muissa järjestelyissä, pelaat yhteen riitojen ratkaisu -tiimimme kanssa ja tilanteen niin vaatiessa uskallat laittaa persoonasi peliin.

Viihdyt rennossa ja dynaamisessa työympäristössämme, olet luotettava tiimipelaaja, uskot moderniin tapaan hoitaa asianajotoimintaa ja ymmärrät, miten työsi vaikuttaa kokonaisuuteen. Työkielinä kykenet käyttämään sekä englantia että ruotsia.

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon kivoja työkavereita sekä hyvät työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistollamme Helsingin keskustassa. Vakituinen kokopäivätyö alkaa viimeistään 1.8.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja hakemukset vastaanottaa johdon assistentti Sonja Seppälä, puh. 050 405 0040, sonja.seppala@lexia.fi. Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2016 mennessä.

Back to Top