Haemme teknologia- ja tietosuojajuristia Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun

19.05.2021

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Yli 70 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Haemme teknologia- ja tietosuojajuristia Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun

Olet jo rakentanut vahvan osaamisen teknologia- ja tietosuojajuridiikassa, ja tavoitteenasi on auttaa asiakkaita menestymään. Olet vähintään kolmen vuoden ajan toiminut yhtiölakimiehenä tai asianajotehtävissä. Sinulla on näkemystä sekä kiinnostusta laaja-alaisesti teknologia- ja tietosuoja-asioihin. Ymmärrät asiakasnäkökulman ja kuinka liiketoiminnan tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen. Kokemuksesi kansainvälisistä projekteista ja sopimuksista katsotaan eduksi.

Meillä hoidat itsenäisesti asiakkaidemme kotimaisia ja kansainvälisiä ICT-toimeksiantoja. Tiimimme huolehtii monipuolisesta asiakaskunnasta startupeista pörssiyhtiöihin. Teemme huippulaatua hyvällä meiningillä – jos omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tule kehittämään kanssamme asiakkaiden menestystarinoita ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat mahtavat työkaverit, hyvät työsuhde-edut sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas Markus Myhrberg, puh. +35840 505 5343, markus.myhrberg@lexia.fi.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 6.6.2021 osoitteella rekry@lexia.fi.


Back to Top