Haemme talousjohtajaa Helsinkiin

28.05.2018

Haemme talousjohtajaa Helsinkiin - Lexia

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Haemme talousjohtajaa Helsinkiin

 

Oletko pro ja rento?

Talousjohtaja tulee osaksi johtoryhmäämme ja toimitusjohtajan oikeaksi kädeksi. Keskeisinä vastuualueinasi ovat raportointi, talousseuranta budjetteineen sekä yrityksen rahoitusjärjestelyt. Toiminnallasi tuet kasvuyrityksemme kehityshankkeita ja uusia liiketoimintamalleja. Toivomme sinulta laajaa osaamista taloushallinnosta ja yritysmaailmasta, intoa liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen sekä kokemusta IT-järjestelmistä ja -projekteista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito, muut kielet katsotaan eduksi.

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Taloushallinnossa tarvittavan tarkkuuden lisäksi ymmärrät ihmisiä, huomaat kehityskohteita ja toteutat muutosprosessit jämäkästi alusta loppuun.

 

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajo­toimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistossamme Helsingin keskustassa.

 

Kerro meille, mitä haluat uraltasi ja miten voimme yhdessä rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group/Jyrki Hämäläinen, puh. 0400 467 792 ja Ari Rahkonen, puh. 040 754 3966.

 

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan hakijan. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin viimeistään 11.6.2018 InHuntin sivuilla >>

Back to Top