Haemme Service Specialistia Helsinkiin

11.10.2018

Haemme Service Specialistia Helsinkiin - Lexia

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittyvä asianajotoimisto, jonka palveluksessa on noin 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja kasvumme on ollut huimaa. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Haemme nyt Service Specialistia Helsinkiin

 

Oletko pro ja rento asiakaspalvelun supersankari?

Erinomainen asiakaspalvelu on meille ja sinulle kunnia asia. Asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen tiloissamme tapahtuu yleensä asiakaspalvelutiimimme kanssa, jonka jäsenenä toimit. Tiimi vastaa vieraiden vastaanotosta, kokousjärjestelyistä, tapahtumista, asiakastilojen huolehtimisesta ja muusta toimiston avustamisesta. Tehtävässä vastaat asiakastilojemme toiminnan koordinoinnista.

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Etsimme seuraavanlaista asiakaspalvelun ammattilaista vahvistamaan tiimiämme:

  • Asiakaspalveluasenne tulee sinulta selkärangasta ja luot asiakkaillemme tervetulleen olon.
  • Sinulla pysyy langat käsissä ja sormi ei mene suuhun haastavissakaan tilanteissa.
  • Olet aiemmin toiminut vastaavassa roolissa ja osaat organisoida yllättävätkin tilanteet vaivattomasti.
  • Tartut toimeen reippaasti ja puhallat yhteen hiileen kollegoiden kanssa.

Työkielinä käytämme suomea ja englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi ja muu kielitaito on hyvä lisä. Hallitset Office-työkalut, etkä pelkää opetella uusia ohjelmia.

 

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, joita kehitämme jatkuvasti.

 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten suosittelemme laittamaan hakemuksen pikaisesti, mutta viimeistään 26.10.2018 mennessä.

 

Mikäli tämä kuulostaa uudelta työltäsi, jätä hakemuksesi tänne >> . Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Jukka Jaakkola puhelimitse numerossa 040 621 7221 maanantaina 15.10. klo 9-10 ja keskiviikkona 17.10. klo 9-10.

Back to Top