Haemme Service Specialistia Helsinkiin määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen

08.03.2021

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittyvä asianajotoimisto, jonka palveluksessa on noin 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Haemme Service Specialistia Helsinkiin määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen

Oletko pro ja rento asiakaspalvelun supersankari?

Erinomainen asiakaspalvelu on meille ja sinulle kunnia-asia. Asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen tiloissamme tapahtuu yleensä asiakaspalvelutiimimme kanssa, jonka jäsenenä toimit. Tiimi vastaa vieraiden vastaanotosta, kokousjärjestelyistä, tapahtumista, asiakastilojen huolehtimisesta ja muusta toimiston avustamisesta. Vastaat asiakastilojemme toiminnan koordinoinnista sekä asiakaspalvelutehtävissä toimivan Junior Trainee -tiimin vetämisestä. Tämän lisäksi avustat myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • Asiakaspalveluasenne tulee sinulta selkärangasta ja luot asiakkaillemme tervetulleen olon.
  • Sinulla pysyy langat käsissä ja sormi ei mene suuhun haastavissakaan tilanteissa.
  • Osaat organisoida yllättävätkin tilanteet vaivattomasti.
  • Olet aiemmin toiminut asiakaspalvelutehtävissä ja koordinoinut asiakaspalvelun toimintaa.
  • Tartut toimeen reippaasti ja puhallat yhteen hiileen kollegoiden kanssa.

Työkielinä käytämme suomea ja englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi ja muu kielitaito on hyvä lisä. Hallitset Office-työkalut, etkä pelkää opetella uusia ohjelmia.

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä hyvät työsuhde-edut.

Mikäli tämä kuulostaa uudelta työltäsi, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Varauduthan vastaamaan yhteen videohaastattelukysymykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader, Client Service Kristiina Lakio arkisin klo 13-14, puh. +358 40 500 2365.

Tehtävä on määräaikainen huhtikuun 2022 loppuun asti. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.3.2021 tämän linkin kautta >>

Back to Top