Haemme riitojen ratkaisun ja työoikeuden juristeja Helsinkiin

01.03.2018

Haemme riitojen ratkaisun ja työoikeuden juristeja Helsinkiin - Lexia

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena. Teemme huippujuridiikkaa tiimeissä Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Haemme riitojen ratkaisun ja työoikeuden juristeja Helsinkiin

 

Oletko pro ja rento?

Olet saanut jo vahvaa kokemus­ta riitojen ratkaisusta ja/tai työoikeudesta. Oivallat asiakasnäkökulman ja kuinka liike-elämän tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa.

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajo­toimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistossamme Helsingin keskustassa.

 

Kerro meille, mitä haluat uraltasi ja miten voimme yhdessä rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas Tomi Korpiola to 8.3., ke 14.3. ja ke 21.3. klo 14-15, puh. +358 50 593 4511.

 

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan hakijan. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 29.3.2018 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.

Back to Top