Haemme riidanratkaisuun erikoistunutta lakimiestä Helsinkiin

19.08.2019

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittyvä asianajotoimisto. Palveluksessamme on noin 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.


Haemme kasvavan riitojen ratkaisu -praktiikan vahvistukseksi riidanratkaisuun erikoistunutta lakimiestä Helsinkiin.


Oletko pro ja rento?


Etsimme sinua, jolla on muutaman vuoden työkokemus asianajotoimistosta tai in-house juristin työstä ja olet kiinnostunut riitojen ratkaisusta. Hoidamme pääosin yritysten välisiä riita-asioita, niin yleisissä tuomioistuimissa kuin välimiesmenettelyissä. Hoidamme valikoidusti myös erilaisia yritystoimintaan liittyviä rikosasioita.


Sinulta toivomme vähintään 1-3 vuoden työkokemusta asianajotoimistosta tai vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta valmiutta hoitaa itsenäisesti riita-asioita, erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (muu kielitaito luetaan eduksi) sekä positiivista, innostunutta ja rohkeaa asennetta.


Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.


Oivallat asiakasnäkökulman ja liike-elämän tarpeiden yhdistämisen juridiseen osaamiseen. Teemme huippulaatua hyvällä meiningillä – jos omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen.


Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajo­toimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistossamme Helsingin keskustassa.


Kerro meille, mitä haluat uraltasi ja miten voimme yhdessä rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen.


Lisätietoja tehtävästä antaa praktiikan vetäjä Kenneth Svartström, puh. 050 336 0082, kenneth.svartstrom@lexia.fi tai Counsel Leena Kujansuu, puh. 040 486 8111, leena.kujansuu@lexia.fi.


Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 8.9.2019 osoitteella rekry@lexia.fi.

Back to Top