Haemme markkinointikoordinaattoria Helsinkiin

01.07.2019

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittyvä asianajotoimisto, jonka palveluksessa on 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Oletko pro ja rento?

Sinulta löytyy oikea draivi, joka tarkoittaa meillä Lexiassa oma-aloitteisuutta, kykyä usean langan pitämiseen käsissä samaan aikaan, tiimityötaitoja, vastuun ottamista, positiivista asennetta sekä halua kehittää Lexiaa omalla työllään.

 

Toivomme, että sinulla on:

  • Kokemusta digitaalisesta markkinoinnista
  • Kuvankäsittelytaidot ja visuaalista silmää
  • Kokemusta eri järjestelmistä (esim. Hubspot, Google Analytics, Adobe-ohjelmistot, WordPress, Microsoft Excel)
  • Kokemusta CRM-järjestelmän ylläpidosta
  • Priorisointi- ja organisointikykyä
  • markkinointimateriaalien suunnittelu- ja toteutuskykyä yhdessä tiimin kanssa

 

Taustaasi tärkeämpää meille on oikea asenteesi, kyky oppia ja innostuminen tavoitteellisesta työstä.

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Tarjoamme myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

 

Jos tämä kuulostaa sinun uudelta työltäsi, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 4.8.2019 mennessä täällä >>  Varauduthan vastaamaan yhteen videokysymykseen.

 

Työ on määräaikainen 28.2.2020 asti ja alkaa viimeistään syyskuussa. Etenemme haastatteluihin elokuun ensimmäisillä viikolla. Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 26 ja 31 asiakkuusjohtaja Jukka Jaakkola, puh. 040 621 7221.

Back to Top