Haemme liikejuridiikan ammattilaista Turkuun

11.09.2020

Haemme liikejuridiikan ammattilaista Turkuun

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. 70 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella Turussa ja Helsingissä.

Haemme liikejuridiikan ammattilaista Turkuun

Etsimme sinua, jolla on jo useamman vuoden työkokemus asianajotoimistosta tai juristin työstä. Toimit asiantuntijana yritysjuridiikkaan kuten yhtiö-, sopimus- ja työoikeuteen sekä yritysjärjestelyihin liittyvissä asiakastoimeksiannoissa ja työskentelet laaja-alaisten yritysjuridiikan kysymysten parissa.

Sinulta toivomme vähintään viiden vuoden työkokemusta asianajotoimistosta tai vastaavista tehtävistä. Odotamme valmiutta hoitaa itsenäisesti asiakastoimeksiantoja sekä hyvää verkostoitumiskykyä.

Oivallat asiakasnäkökulman ja liike-elämän tarpeiden yhdistämisen juridiseen osaamiseen. Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat parhaat mahdolliset työkaverit sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet. 

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas ja Turun toimiston vetäjä Janne Röytiö, puh. 040 038 6013.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.9.2020 osoitteella [email protected].

Back to Top