Haemme Legal Traineeta Oulun toimistollemme

28.09.2022

Olemme liiketoimintalähtöinen asianajotoimisto, joka yhdistää juridisen huippuosaamisen positiiviseen palveluasenteeseen. Helsingin, Oulun, Tampereen ja Turun toimistoillamme työskentelee yhteensä noin 75 asiantuntijaa.

Haluatko oppia ja kehittyä mutkattoman yrityskulttuurin ympäröimänä? Tule Oulun toimistollemme Legal Traineeksi!

Haemme oma-aloitteista 4.–5. vuoden oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään Oulun toimistollamme 1–3 päivänä viikossa 31.8.2023 saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa avustaessasi juristejamme asiakkaidemme juridisissa haasteissa. Saat laajasti kokemusta eri oikeudenaloista ja pääset avustamaan erilaisissa toimeksiannoissa. Tehtävä tarjoaakin loistavan tilaisuuden tutustua liikejuridiikan laajaan kenttään sekä asianajotoiminnan ytimeen. Työtehtävät sisältävät niin mielenkiintoisten juridisten ongelmien ratkaisemista kuin rutiininomaisempiakin työtehtäviä. Vastuullesi kuuluu monipuolisia tehtäviä muun muassa juridisista selvitystöistä käännöstöihin, asiakirjojen luonnosteluun ja lainsäädäntökatsauksiin.

Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta, sillä yksikään päivä ei ole samanlainen. Arvostamme mahdollisesti jo keräämääsi työkokemusta liikejuridiikan parissa ja toivomme, että voit käsi sydämellä sanoa olevasi tiimipelaaja. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Mahdollinen muu kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme sinun hallitsevan tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint) ja tiedonhakutaitojesi tulee olla hyvällä tasolla.

Menestyt meillä, jos tartut reippaasti kaikenlaisiin työtehtäviin
– positiivinen ”can-do” -asenne kantaa Lexiassa. Meillä koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on tehdä huippulaatua asiakkaille, auttaa työkavereita ja kehittää työtapoja oman työn kautta. Nykyiset Legal Traineemme kuvailevat Lexiaa näin: “Lexiassa on ihmisen hyvä olla; työtehtävät ovat monipuolisia, vastuuta saa harteilleen oman mielenkiinnon ja jaksamisen mukaan sekä kirsikkana kakun päällä tiimihenki on loistava!”

Annamme mielellämme vastuuta opiskelijoille, sillä luotamme, että pystyt.
Esihenkilösi ja tiimisi lisäksi saat tueksesi myös oman tutorin, jonka kanssa voit sparrailla tarpeen mukaan – meillä et jää yksin. Saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan. Legal Traineemme ympäri Suomen työskentelevät yhtenä tiiminä ja työvuoroista sovitaan joustavasti tiimin kesken.

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä marraskuun puolessavälissä. Palkkauksemme noudattaa Lakimiesliiton suosituksia. Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Trainee -tiimin vetäjä, Associate Petra Petäjä, [email protected]. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.10.2022 >>

Ensimmäisen kierroksen haastattelut pidetään perjantaina 14.10.2022 Teamsin välityksellä. Pyrimme saattamaan rekrytointiprosessin loppuun mahdollisimman nopeasti. Varauduthan vastaamaan hakemuksen jättämisen yhteydessä kahteen videohaastattelukysymykseen.

Back to Top