Haemme kilpailuoikeuteen erikoistunutta juristia Helsinkiin 

03.01.2018

Haemme kilpailuoikeuteen erikoistunutta juristia Helsinkiin Lexia

 

Lexia on asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 60 energistä asiantuntijaa. Suomen nopeimmin kasvavassa asianajotoimistossa seuraat ja toteutat toimialan muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena. Teemme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Haemme kilpailuoikeuteen erikoistunutta juristia Helsinkiin 

 

Oletko jo löytänyt intohimosi kilpailuoikeuden maailmasta ja päässyt noin 2-3 vuoden ajan oppimaan EU- ja kotimaista kilpailuoikeutta? Tämän lisäksi julkiset hankinnat ovat lähellä sydäntäsi ja olet valmis oppimaan alan.

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

 

Me lexialaiset haluamme oppia uutta, innostua uusista asioista ja kehittää Lexiaa seuraavalle tasolle. Olemme rohkeita tiimipelaajia, jotka pitävät todella hyvää huolta asiakkaista. Etsimmekin lisää lexialaisia, jotka haluavat näitä samoja asioita.

 

Olet jo saanut muutaman vuoden kokemusta kilpailuoikeudesta ja julkisista hankinnoista. Oivallat asiakasnäkökulman ja kuinka liike-elämän tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen. Asiakkaamme odottavat meiltä paljon, ja me haluamme ylittää nuo odotukset.

 

Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistossamme Helsingin keskustassa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kilpailuoikeuspraktiikan vetäjä Mika Oinonen perjantaina 12.1.2018 klo 13-15 puhelimitse numerossa +358 40 138 5177.

 

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan hakijan, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 19.1.2018 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.

Back to Top