Haemme kahta työoikeuden ammattilaista Helsinkiin tai Turkuun

14.10.2020

Haemme kahta työoikeuden ammattilaista Helsinkiin tai Turkuun

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. 70 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikka toisiaan sparraavalla asenteella Turussa ja Helsingissä. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.  

Haemme kahta työoikeuden ammattilaista Helsinkiin tai Turkuun

Etsimme työoikeustiimimme vahvistukseksi kahta työoikeuden ammattilaista. Voit olla urasi alkupuolella tai kerryttänyt jo vahvaa kokemusta työoikeuteen liittyvissä asiakastoimeksiannoissa. Meille tärkeää on, että haluat tuoda asiakkaalle ratkaisuja, jotka auttavat heidän liiketoimintaansa. Arvostamme oikeaa asennetta ja halua kehittyä uralla työoikeuden ammattilaiseksi.

Sinulta toivomme aiempaa työkokemusta asianajotoimistosta tai vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta valmiutta hoitaa itsenäisesti asiakastoimeksiantoja sekä hyvää verkostoitumiskykyä.

Oivallat asiakasnäkökulman ja liike-elämän tarpeiden yhdistämisen juridiseen osaamiseen. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Teemme huippulaatua hyvällä meiningillä, ja jos sinä omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me autamme sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat parhaat mahdolliset työkaverit sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.10.2020 klo 14-15 ja 28.10.2020 klo 14-15 työoikeuspraktiikan vetäjä Tomi Korpiola, puh. 050 593 4511.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.11.2020 osoitteella rekry@lexia.fi.

Back to Top