Haemme kahta Legal Traineeta

12.04.2017

Haemme kilpailuoikeuteen erikoistunutta juristia Helsinkiin Lexia

Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Lexia on asiakkaiden liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen keskittynyt ketterä asianajokumppani. Palveluksessamme on yli 50 positiivista sekä energistä asiantuntijaa, ja meillä on korkein AAA-luottoluokitus.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena. Harjoitamme huippujuridiikkaa toisiamme sparraavassa business-hengessä.

 

Haemme nyt

 

KAHTA LEGAL TRAINEETA

Halutko olla mukana rakentamassa juridiikan tulevaisuutta? Meillä on tekemisen meininki ja olemme mukana toimialamme muutoksen eturintamassa.

 

Haemme Legal Trainee -ohjelmaamme kahta opintojensa yli puolivälissä (3+-vuotta) olevaa oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään 1-3 päivänä viikossa tämän vuoden elokuusta kesäkuuhun 2018 saakka. Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan.

 

Toimenkuvaasi kuuluu avustaminen juridisissa toimeksiannoissa ja tarpeen mukaan myös muut toimistotehtävät. Odotamme sinulta jo aikaisempaa kokemusta avustavista tehtävistä, mutta vielä enemmän arvostamme oikeaa asennetta sekä intoa oppia ja tarttua uusiin haasteisiin.

 

Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on iso plussa. Mahdollinen muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset toimisto-ohjelmat.

 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä loistavat työskentely- ja kehittymismahdollisuudet upouudella toimistollamme Helsingin keskustassa.

Miten pääset mukaan Trainee-ohjelmaamme?

Järjestämme rekrytointitilaisuuden, jossa pääset hurmaamaan meidät saman tien ja myös katsastamaan meidän jengiä. Tilaisuus järjestetään Lexian tiloissa osoitteessa Lönnrotinkatu 11 keskiviikkona 3.5.2017 klo 16.30-18.00. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään perjantaina 28.4. täällä >>

Laitathan lisäksi CV:n, hakemuksen ja ajantasaisen opintosuoritteesi osoitteeseen rekry@lexia.fi.

Back to Top