Haemme Junior Traineita Helsingin toimistolle

21.05.2021

Olemme liiketoimintalähtöinen asianajotoimisto, joka yhdistää juridisen huippuosaamisen positiiviseen palveluasenteeseen. Helsingin, Tampereen ja Turun toimistoillamme työskentelee yhteensä yli 70 asiantuntijaa. 

Haemme Junior Traineita Helsingin toimistolle

Haemme 1. tai 2. vuoden oikeustieteen opiskelijoita työskentelemään 1-3 päivänä viikossa 31.12.2021 saakka. Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan. Työ alkaa kesän jälkeen elokuussa. 

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa asianajotoimiston päivittäisissä tehtävissä. Huolehdit mm. neuvottelutilojen kattauksista ja tarjoiluista, asiakaspalvelusta, juoksevista asioista ja avustat myös juridisissa toimeksiannoissa. 

Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja omatoimisuutta, sillä yksikään päivä ei ole samanlainen. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja mahdollinen muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint). 

Menestyt meillä, jos tartut reippaasti kaikenlaisiin työtehtäviin – aika ajoin myös niihin siivousrättiä vaativiin. Meillä koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on tehdä huippulaatua asiakkaille, auttaa työkavereita ja kehittää työtapoja oman työn kautta. Annamme mielellään vastuuta opiskelijoille, sillä luotamme, että pystyt. Saat tueksesi myös oman tutorin, jonka kanssa voit sparrailla tarpeen mukaan – meillä et jää yksin.

Aloitusajankohdasta sovimme erikseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader, Client Service Kristiina Lakio, puh. 040 500 2365, kristina.lakio@lexia.fi.

Jätäthän hakemuksesi Recrightin sivulla viimeistään 6.6.2021 >> Varauduthan vastaamaan yhteen videohaastattelukysymykseen.

Back to Top