Haemme Junior Traineeta Turkuun

26.11.2019

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittyvä asianajotoimisto. Palveluksessamme on noin 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä yhden Suomen nopeimmin kasvavista asianajotoimistoista. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Haemme Junior Traineeta Turkuun

Oletko pro ja rento?

Haemme Junior Trainee -ohjelmaamme 1. tai 2. vuoden oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään 1-3 päivänä viikossa 30.6.2020 saakka. Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan.

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa toimistomme päivittäisissä tehtävissä. Huolehdit mm. neuvottelutilojen kattauksista ja tarjoiluista, asiakaspalvelusta, juoksevista asioista ja avustat myös juridisissa toimeksiannoissa.

Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta iso plussa. Mahdollinen muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint).

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja paljon positiivista energiaa. Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä loistavat työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

Haethan paikkaa viimeistään 8.12.2019 mennessä Recrightin sivujen kautta >>
Toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian vuoden vaihteen jälkeen. Lisätietoja tehtävästä antaa asianajosihteeri Merika Jantunen, merika.jantunen@lexia.fi.

Back to Top