Haemme Junior Traineeta Helsingin toimistollemme

29.09.2022

Olemme liiketoimintalähtöinen asianajotoimisto, joka yhdistää juridisen huippuosaamisen positiiviseen palveluasenteeseen. Helsingin, Oulun, Tampereen ja Turun toimistoillamme työskentelee yhteensä noin 75 asiantuntijaa.

Haluatko oppia ja kehittyä mutkattoman yrityskulttuurin ympäröimänä? Haemme nyt Junior Traineeta Helsingin toimistollemme.

Haemme 1. tai 2. vuoden oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään 1–3 päivänä viikossa 31.3.2023 saakka. Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan.

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa asianajotoimiston päivittäisissä tehtävissä. Huolehdit mm. neuvottelutilojen kattauksista ja tarjoiluista, asiakaspalvelusta, juoksevista asioista ja avustat myös juridisissa toimeksiannoissa.   

Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja omatoimisuutta, sillä yksikään päivä ei ole samanlainen. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja mahdollinen muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint).

Menestyt meillä, jos tartut reippaasti kaikenlaisiin työtehtäviin – aika ajoin myös niihin siivousrättiä vaativiin. Meillä koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on tehdä huippulaatua asiakkaille, auttaa työkavereita ja kehittää työtapoja oman työn kautta. Annamme mielellään vastuuta opiskelijoille, sillä luotamme, että pystyt. Saat tueksesi mahtavan työporukan – meillä et jää yksin.

Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader, Client Service Sini Lehtinen, puh. 040 411 4607. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.10.2022 >>

Back to Top