Haemme Junior Traineeta Helsingin toimistollemme

04.05.2023

Olemme liiketoimintalähtöinen asianajotoimisto, joka yhdistää juridisen huippuosaamisen positiiviseen palveluasenteeseen. Helsingin, Oulun, Tampereen ja Turun toimistoillamme työskentelee yhteensä noin 70 asiantuntijaa.

Haluatko sukeltaa asianajotoimiston arkeen? Haemme nyt Junior Traineita Helsingin toimistollemme!

Haemme reippaita opintojensa alkuvaiheessa olevia oikeustieteen opiskelijoita työskentelemään osa-aikaisesti keskimäärin 1–3 päivänä viikossa 30.4.2024 saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa asianajotoimiston päivittäisissä tehtävissä. Huolehdit mm. asiakaspalvelusta, päivittäisistä toimistotöistä, juoksevista asioista, neuvottelutilojen kattauksista ja tarjoiluista, ja avustat myös juridisissa toimeksiannoissa.

Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja omatoimisuutta, sillä yksikään päivä ei ole samanlainen. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja mahdollinen muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat.

Loistat Lexian ”junnuna”, jos tartut reippaasti kaikenlaisiin työtehtäviin, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Nykyiset Junior Traineemme kuvailevat fiiliksiänsä näin:

”Junior Trainee -positiossa Lexialla saa loistavan ensikosketuksen asianajotoimiston arkeen sekä erilaisiin juridisiin avustaviin tehtäviin. Työyhteisön tuki ja positiivinen ilmapiiri ovat Lexialla vertaansa vailla.”

”Lexian Junior Trainee -tiimi on huippu ja työskentely sen osana on tuonut elämääni paljon iloa ja uusia oppeja. Täällä junnuihin luotetaan monenlaisissa työtehtävissä ja jokainen saa olla oma itsensä.”

Meillä koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on tehdä huippulaatua asiakkaille, auttaa työkavereita ja kehittää työtapoja oman työn kautta. Annamme mielellään vastuuta opiskelijoille, sillä luotamme, että pystyt. Saat tueksesi esihenkilösi ja mahtavan Trainee-tiimisi lisäksi koko Lexian työporukan – meillä et jää yksin!

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä alkusyksyn aikana, viimeistään kuitenkin syyskuun 2023 alussa. Työ edellyttää läsnäoloa Helsingin toimistollamme. Palkkauksemme noudattaa Juristiliiton suosituksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Trainee Team Manager, Associate Petra Petäjä, [email protected]. Jätäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 21.5.2023 Junior Trainee, Helsinki – Lexia. Käymme saapuvia hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisesti heti sopivien henkilöiden löytyessä. Laita siis hakemuksesi sisään pian!

Ensimmäisen kierroksen haastattelut pidetään Teamsin välityksellä. Toisen kierroksen haastattelut tapahtuvat Lexian Helsingin toimistolla. Pyrimme saattamaan rekrytointiprosessin loppuun mahdollisimman nopeasti. Varauduthan vastaamaan hakemuksen jättämisen yhteydessä kahteen videohaastattelukysymykseen.

Back to Top