Haemme ICT-juristia Helsinkiin

29.09.2017

Lexia on asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 60 energistä asiantuntijaa. Suomen nopeimmin kasvavassa asianajotoimistossa seuraat ja toteutat toimialan muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena. Teemme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Kansainvälisissä rankingeissa huomioituun Teknologia & media -tiimiimme kuuluu Suomen johtavia asiantuntijoita. Vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin tarvitsemme nyt joukkoomme pelisilmää, osaamista ja oikeaa asennetta omaavan ammattilaisen.

 

Haemme ICT-juristia Helsinkiin

Olet jo rakentanut vahvan osaamisen ICT-juridiikassa ja sinulla on intohimoa asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Olet 2-5 vuoden työurasi aikana hoitanut IT-sopimuksia ja -juridiikkaa yhtiön lakimiehenä tai vaativissa asianajotehtävissä. Sinulla on näkemystä sekä kiinnostusta ICT:n ja tietosuoja-asioihin. Ymmärrät asiakasnäkökulman ja kuinka liike-elämän tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen.

 

Kahdeksan hengen tiimimme huolehtii monipuolisesta asiakaskunnasta startupeista pörssiyhtiöihin.

 

Oivallat asiakasnäkökulman ja kuinka liike-elämän tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen. Pääset meillä hoitamaan itsenäisesti asiakkaidemme kotimaisia ja kansainvälisiä ICT-toimeksiantoja. Teemme huippulaatua hyvällä meiningillä: jos omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen.

 

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Chief Happiness Officer Maria Hämäläinen, puh. +358 40 167 9659, [email protected] sekä partner, Head of ICT, Sourcing & Outsourcing Sami Rintala, puh. +358 40 4872031, [email protected]

 

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 13.10.2017 mennessä osoitteella [email protected]

Back to Top