Haemme finanssialaan erikoistunutta juristia

29.08.2016

Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexia on asiakkaiden liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen keskittynyt ketterä asianajokumppani. Palveluksessamme on yli 50 positiivista sekä energistä asiantuntijaa, ja meillä on korkein AAA-luottoluokitus.

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena. Harjoitamme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavassa startup-hengessä.

Haemme nyt

FINANSSIALAAN ERIKOISTUNUTTA JURISTIA

Meillä on tekemisen meininki ja haluamme olla mukana toimialamme muutoksen eturintamassa myös finanssioikeuden osalta. Kasvamme nopeasti ja siksi täydennämme tiimiämme asianajajalla/juristilla, jolla on pelisilmää, osaamista ja oikeaa asennetta.

Olet asianajaja tai sinulla on oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkinto sekä useamman vuoden kokemus finanssialan juridiikasta. Hallitset finanssi- ja/tai vakuutusalan juridiikan, toimilupiin ja markkinoille tuloon liittyvät kysymykset, FinTech-innovaatioiden haasteet sekä compliance-ohjeistukset. Sinun tulee myös tarvittaessa suoriutua haasteellisista neuvottelutilanteista ja vaativista toimeksiannoista itsenäisesti.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa, sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me autamme sinua menestymään juridiikan ammattilaisena. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon kivoja työkavereita sekä loistavat työskentely- ja kehittymismahdollisuudet upouudella toimistollamme Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Partner ja finanssipraktiikan vetäjä Olli Kiuru puhelimitse numerossa +358 40 7168 020 1.9.2016 klo 10.00-11.30 ja 5.9.2016 klo 13.00-14.30. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan hakijan, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 12.9.2016 mennessä osoitteella marjaana.londen@lexia.fi.

Back to Top