Haemme finanssialaan erikoistunutta juristia Helsinkiin tai Turkuun

21.08.2020

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. 70 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikka toisiaan sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Haemme asiakkaidemme tarpeiden kasvaessa finanssialaan erikoistunutta juristia Helsinkiin tai Turkuun

Olet jo rakentanut vahvan osaamisen finanssialan juridiikassa. Hallitset sijoituspalveluja ja/tai rahastotoimintaa koskevan juridiikan, toimilupiin ja markkinoille tuloon liittyvät kysymykset sekä compliance-ohjeistukset ja omaat kiinnostusta Fintech-innovaatioihin. Sinun tulee myös tarvittaessa suoriutua haasteellisista neuvottelutilanteista ja vaativista toimeksiannoista itsenäisesti. Olet koulutukseltasi OTM ja kerryttänyt työkokemusta yli viisi vuotta.

Oivallat asiakasnäkökulman ja kuinka liike-elämän tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen. Meillä pääset hoitamaan itsenäisesti asiakkaidemme kotimaisia ja kansainvälisiä finanssialan toimeksiantoja. Teemme huippulaatua hyvällä meiningillä, eli jos omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat parhaat mahdolliset työkaverit sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet. 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Samuli Koskela, puh. 040 588 8323 ja Senior Associate Anna Huuskonen, puh. 040 351 1493.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 13.9.2020 mennessä osoitteeseen rekry@lexia.fi.

Back to Top