Haemme finanssialaan erikoistunutta juristia

18.09.2017

Olemme asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 60 energistä asiantuntijaa. Suomen nopeimmin kasvavassa asianajotoimistossa pääset toteuttamaan toimialan muutosta eturintamassa.

Palvelemme suoraviivaisella otteella, positiivisella energialla ja tinkimättömällä asenteella. Teemme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Haemme nyt finanssialaan erikoistunutta juristia Helsinkiin 

 

Olet jo rakentanut vahvan osaamisen finanssialan juridiikassa. Hallitset finanssi- ja/tai vakuutusalan juridiikan, toimilupiin ja markkinoille tuloon liittyvät kysymykset, FinTech-innovaatioiden haasteet sekä compliance-ohjeistukset. Tarvittaessa  suoriudut haasteellisista neuvottelutilanteista ja vaativista toimeksiannoista itsenäisesti. Olet OTM ja katsomme eduksesi, jos sinulla on jo asianajajatutkinto tai auskultointi tehtynä.

 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Oivallat asiakasnäkökulman ja kuinka liike-elämän tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen. Meillä pääset hoitamaan itsenäisesti asiakkaidemme kotimaisia ja kansainvälisiä finanssialan toimeksiantoja. Teemme huippulaatua hyvällä meiningillä – jos omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen.

 

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet uudessa toimistossamme Helsingin keskustassa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa partner, finanssipraktiikan vetäjä Olli Kiuru puhelimitse numerossa +358 40 716 8020 keskiviikkona 20.9. klo 11-12, perjantaina 22.9. klo 15-17, maanantaina 25.9. klo 10.30-11.30 ja tiistaina 26.9. klo 15-16.

 

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 2.10.2017 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.

Back to Top