Haemme Finance/HR Traineeta Helsinkiin

16.11.2018

Haemme Finance/HR Traineeta Helsinkiin - Lexia

Lexia on asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 70 positiivista huippuasiantuntijaa. Suomen nopeimmin kasvavassa asianajotoimistossa seuraat ja toteutat toimialan muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Haemme Finance/HR Traineeta Helsinkii

 

Oletko pro ja rento?

 

Haluatko olla mukana rakentamassa juridiikan tulevaisuutta? Haemme Trainee -ohjelmaamme 2.+ vuoden kauppatieteiden opiskelijaa työskentelemään noin 2-3 päivänä viikossa kesäkuun 2019 loppuun saakka. Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan.

 

Olet tärkeässä roolissa avustamassa taloustiimiämme monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä sekä HR:n apuna päivittäisissä työsuhteen elinkaaren liittyvissä tehtävissä. Saat laajan kokemuksen talouden ja HR:n eri osa-alueilta ja pääset avustamaan mielenkiintoisissa tehtävissä. Lue myös juttu siitä, kuinka Laura ja Tapio ovat viihtyneet meidän Trainee-ohjelmassa >>

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

 

Edellytämme tehtävässä tarkkuutta sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi sinun tulee hallita hyvin erityisesti Excel ja muut tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, PowerPoint).

 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja paljon positiivista energiaa. Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä loistavat työskentely- ja kehittymismahdollisuudet upealla toimistollamme Helsingin keskustassa.

 

Hyvällä asenteella ja rautaisella laadulla työssäsi sinulla on hyvät mahdollisuudet saada jatkoa myös kesäkuun jälkeen.

 

Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitus on mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Niemi, heidi.niemi@lexia.fi. Lähetäthän hakemuksen, CV:n ja ajantasaisen opintosuoritteesi osoitteeseen rekry@lexia.fi viimeistään 30.11.2018 mennessä.

Back to Top