Haemme asianajosihteeriä Tampereelle

19.05.2021

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Yli 70 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella Helsingissä, Tampereella ja Turussa.  

Olemme tähän saakka toimineet Helsingissä ja Turussa, mutta huhtikuun alussa laajennamme myös Tampereelle.

Haemme asianajosihteeriä Tampereelle

Legal Support -tiimissämme työskentelee tällä hetkellä neljä asianajosihteeriä. Haemme tiimin vahvistukseksi iloista ja toimeen tarttuvaa asianajosihteeriä Tampereelle.

Asianajosihteeri on meillä keskeisessä asemassa pitämässä langat käsissään useissa projekteissa yhtä aikaa. Toimenkuvaasi kuuluu avustaminen vaihtelevissa juridisissa toimeksiannoissa, erilaisten asiakirjojen hallinta ja laadinta, selvitystyö, yhteydenpito eri tahoihin, laskutus sekä avustavat taloushallinon tehtävät.

Toimistomme toimiva arki vaikuttaa asiakkaidemme ja työntekijöidemme viihtyvyyteen. Vastaat Tampereen toimiston päivittäisten rutiinien hoitamisesta. Olet asiakkaillemme ensimmäinen kontakti heidän saapuessaan ja siksi erittäin merkittävässä roolissa. Jos olet valmis ottamaan vastuun tästä tärkeästä kokonaisuudesta, saatat olla etsimämme uusi lexialainen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet jo kerryttänyt monipuolista kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on oikea asenne, joka tarkoittaa meillä oma-aloitteisuutta, kykyä koordinoida, vastuun ottamista, positiivista asennetta sekä halua kehittää Lexiaa omalla työllään.

Sinulla on soveltuva koulutus (esim. oikeustradenomi) ja vähintään noin kolme vuotta soveltuvaa työkokemusta. Työkielinä käytämme pääsääntöisesti suomea ja englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi ja muu kielitaito on hyvä lisä. Hallitset Office-työkalut, etkä pelkää opetella uusia ohjelmia.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat mahtavat työkaverit, hyvät työsuhde-edut sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen toimiston vetäjä, osakas Kari Koskinen, kari.koskinen@lexia.fi sekä asianajosihteeri Päivi Kuokkanen, paivi.kuokkanen@lexia.fi.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 30.5.2021 mennessä osoitteeseen rekry@lexia.fi.

Back to Top