Haemme asianajosihteeriä Helsinkiin

03.01.2018

Lexia on asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 60 asiantuntijaa. Suomen nopeimmin kasvavassa asianajotoimistossa seuraat ja toteutat toimialan muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Haemme asianajosihteeriä Helsinkiin

 

Saimme alkusyksyllä Päivin Lexiaan kehittämään asianajosihteerin tehtävää. Huomasimme kuitenkin pian tarvitsevamme Päivin työpariksi toisenkin asianajosihteerin. Etsimme oikeaa asennetta omaavan henkilön, joka tarkoittaa Lexiassa oma-aloitteisuutta, vastuunottamista ja positiivista asennetta.

 

Toimenkuvaasi kuuluu avustaminen monenlaisissa juridisissa toimeksiannoissa, asiakirjojen hallintaa ja laadintaa, selvitystyötä, yhteydenpitoa eri tahoihin ja tarpeen mukaan muita toimistotehtäviä. Asianajosihteeri on meillä keskeisessä asemassa pitämässä langat käsissään monessa eri projektissa yhtä aikaa.

 

Tehtävässä onnistuu parhaiten henkilö, jolla on aikaisempaa kokemusta asianajosihteerin työstä, se kuuluisa oikea asenne ja  halu kehittää Lexiaa omalla työllään. Työkielinä käytämme pääsääntöisesti suomea ja englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi ja muu kielitaito on hyvä lisä. Hallitset Office-työkalut, etkä pelkää opetella uusia ohjelmia.

 

Mitä sinä saat?

 

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut, joita kehitämme jatkuvasti. Lue myös Päivin haastattelu sivuiltamme >>

 

Työ on vakituinen ja alkaa heti, kun löydämme sen oikean lexialaisen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten suosittelemme laittamaan hakemuksen pikaisesti.

 

Mikäli tämä kuulostaa sinun uudelta työltäsi, lähetä työhakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lexia.fi viimeistään perjantaina 19.1.2018. Lisätietoja saat Chief Happiness Officer Maria Hämäläiseltä, puh. 040 167 9659, maria.hamalainen@lexia.fi.

 

 

Back to Top